Εν όψει των Δημοτικών εκλογών ανεβαίνει το «Προεκλογικό Θερμόμετρο».

0
339

Με την λήξη του καλοκαιριού οι Δημότες  της Κηφισιάς έχουν επιστρέψει σχεδόν στο σύνολο τους στην πόλη, απομένοντας πλέον λιγότερο από ένας μήνας μέχρι τις αυτό-διοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Οι 4 Συνδυασμοί ανακοίνωσαν όλες και όλους τους υποψηφίους και πλέον είμαστε έτοιμοι για την τελική ευθεία.

Αναλύοντας τους δυο Συνδυασμούς που διεκδικούν τη νίκη, παρατηρήσαμε ότι:

(1) ένας μικρός αριθμός Πρώην ευεργετούμενων Δημοτικών Σύμβουλων του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» του Γιώργου Θωμάκου,

(2) και σχεδόν ΟΛΑ τα Στελέχη παλαιάς κοπής, του Συνδυασμού του 2019 «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» του Νίκου Χιωτάκη,

…μετακινήθηκαν στον Συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά!

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς περίμενε τις τελευταίες ημέρες για να ρίξει στο εκλογικό αγώνα τους «Δήθεν Άσσους» του που δεν είναι άλλοι από (1) τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ΝΟΔΕ, Σπύρο Αβραμάκο, (2) τον γνωστό από το Dragons Den πλοιοκτήτη Χάρη Βαφειά και (3) την πρώην Γενική Γραμματέα της ΤΟ του κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κηφισιά Σίσσυ Κονίδα.

Ερώτημα 1ο: Η συμμετοχή του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Αβραμάκου (πρώην αστυνομικού που προσελήφθη επί Χούντας) στον Συνδυασμό «ΝΑΙ για την Κηφισιά» σηματοδοτεί ή ΟΧΙ και την στήριξη του Κυβερνώντος κόμματος;Ακόμα πιο προβληματική όμως είναι και η υποψηφιότητα της πρώην Γ. Γ. της ΤΟ του κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κηφισιά Σίσσυ Κονίδα, με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ξυπολυτά.

Ερώτημα 2ο: Ισχύει πράγματι το γεγονός αυτό; Διότι ΔΕΝ έχουμε δει κάποια Δημόσια Επίσημη Στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέχρι και σήμερα!!

Με αυτές τις δύο προσθήκες, επί της ουσίας η Παράταξη ΝΑΙ «Eυελπιστεί» να στηριχθεί από ένα κομμάτι του πολιτικού κόσμου της Κηφισιάς που έχει σημασία ή Όχι. Οψόμεθα!!…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here