Επικοινωνιακό τρικ της Άγκυρας, η μεταφορά τανκς στα σύνορα που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

0
433

Tο ειδησεογραφικό πρακτορείο IHA και άλλα τουρκικά ΜΜΕ, μεταδίδουν την μεταφορά τανκ στα σύνορα με την Ελλάδα.

Ειδικότερα το IHA και άλλα τουρκικά ΜΜΕ, κάνουν λόγω για δύναμη αρμάτων που βρίσκονταν στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, στην επαρχία Ρεϊχανλί και Κουμλού της Αντιοχείας φορτώθηκαν σε φορτηγά και με κατεύθυνση την Αδριανούπολη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δύο κομβόι φορτωμένα με 40 τανκς αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από τα σύνορα με τη Συρία.

Το σύνολο των αρμάτων στην συνέχεια θα μεταφερθεί από το λιμάνι Αλεξανδρέττας της Τουρκίας στην Αδριανούπολη, μέσω των τουρκικών σιδηροδρόμων, κατά πάγια τακτική.

Στρατιωτικές πηγές στην Ελλάδα κάνουν λόγω για επιστροφή τμημάτων που οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας είχαν μεταφέρει στα σύνορα με τη Συρία, το οποίο σημαίνει επιστροφή στην έδρα τους.

Ωστόσο μόνο ο τελικός αριθμός των μέσων θα δείξει αν πρόκειται όντως για επιστροφή στις βάσεις τους, με δεδομένο όμως ότι δεν έχει γίνει εσωτερική μεταφορά από άλλες μονάδες, το να είναι ενίσχυση δεν βγαίνει στα νούμερα. Με απλά λόγια η Τουρκία παίζει «μπλόφα» για να στηρίξει τα λεγόμενα του Ερντογάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here