Επιμένει η Νέα Δημοκρατία ότι πρόκειται για «κυβέρνηση μειοψηφίας» o τρόπος με τον οποίο «κλείδωσε» η κυβερνητική πλειοψηφία των 151 βουλευτών.

0
606

Στην Νέα Δημοκρατία εξακολουθούν έτσι να θεωρούν ότι πρόκειται για κυβέρνηση μειοψηφίας και τονίζουν ότι η «επιστολή προθέσεων» των έξι βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν είναι συμβατή με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τις δηλώσεις τους η Κατερίνα Παπακώστα, η Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης, ο Σπύρος Δανέλλης, αλλά και οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Ζουράρις, προσχωρούν ουσιαστικά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καλά με τους τέσσερις πρώτους. Είναι ανεξάρτητοι βουλευτές και παρά τις όποιες υποχρεώσεις τους προς το κόμμα με το οποίο έχουν εκλεγεί, διαθέτουν κοινοβουλευτική αυτοτέλεια να ενταχθούν σε μια ΚΟ.

Ο Ζουράρις με τον Παπαχριστόπουλο όμως είναι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Δεν έχουν διαγραφεί, δεν έχουν παραιτηθεί και τυπικά παραμένουν στην ΚΟ του Καμμένου, που κάνει αντιπολίτευση, αλλά παραχωρούν την ψήφο τους στην κυβερνητική πλειοψηφία.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΛΙΞΕΙΣ! Οι "Εξι" την Κυβερνητικής πλειοψηφίας

Η κυβερνητική πλειοψηφία μετά τις επίστολες των έξι βουλευτών προς τον Πρόεδρο της Βουλής

Publiée par Kontra Channel sur Lundi 4 février 2019

Υ.Γ. Πρόκειται όντως για παγκόσμια πρωτοτυπία και μάλλον έχει να κάνει με το ίδιον του Έλληνα να βρίσκει πατέντες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here