Η βρόµικη επιχείρηση τρομοκράτησης εισαγγελέων και μαρτύρων!

0
389

Στην αποκαλυπτική αναφορά τους οι τρεις εισαγγελείς σημειώνουν ότι ο Μανιαδάκης τους μετέφερε ότι ο Στουρνάρας τον τρομοκρατούσε για να φοβηθούν οι ίδιοι, ο Μανιαδάκης το αρνείται δηλώνοντας ο διοικητής της ΤτΕ δεν ήξερε ότι ήταν προστατευόμενος μάρτυρας, ωστόσο ο Στουρνάρας στην κατάθεσή του τον διαψεύδει!

Το Documento, που έχει ασχοληθεί µε την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis αλλά και τον ρόλο του Νίκου Μανιαδάκη, ακόµη και σε ανύποπτο χρόνο, όσο κανένα άλλο µέσο ενημέρωσης στη χώρα, µε δεκάδες αποκαλυπτικά δημοσιεύματα τα οποία στηρίζονται στην έρευνα και σε αδιάσειστα έγγραφα στοιχεία, έχει αποκαλύψει τις τεράστιες διαστάσεις της υπόθεσης πιστοποιώντας γιατί πρόκειται για νοµικό και πολιτικό σκάνδαλο μεγατόνων.

Εχει παράλληλα αποκαλύψει και το στήσιµο µιας σκευωρίας από εμπλεκόμενα πρόσωπα προκειμένου να τρομοκρατηθούν και να απαξιωθούν οι εισαγγελείς που διενεργούν την έρευνα αλλά και οι μάρτυρες, µε απώτερο σκοπό να τιναχθεί η υπόθεση στον αέρα.

Εχει αποκαλύψει και τον διπλό ρόλο που έπαιξε ο πρώην προστατευόμενος µμάρτυρας και σημερινός κατηγορούμενος Νίκος Μανιαδάκης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here