Η επίσκεψη Μακρόν έβλαψε σοβαρά! Τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη… του Γ. Λακόπουλου.

0
205

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στην πολιτική μετά από μακρά απουσία και είπε σε μια από τις συνεντεύξεις της αυτές τις ημέρες; «Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα βγάλει την Άνοιξη».

Μόνο άπειρη δεν τη λες την «Ψηλή» για να πετάει τέτοιες χοντράδες. Είτε τα βρήκε με τον αδελφό της – στο επίμαχο θέμα του πολιτικού μέλλοντος του υιού της – είτε έπαθε Άδωνι – και ας της φέρνει αλλεργία η ιδέα της αντιπροεδροσύνης του παλιού πουλέν του Καρατζαφέρη, από έναν Μητσοτάκη.

Διότι αν υπάρχει ένα ερώτημα αυτού του είδους, μετά τις θερινές εξελίξεις και αυτές που αναμένονται ως τις αρχές του 2018 είναι άλλο: «Θα βγάλει την άνοιξη ο Κυριάκος;».

Αν εξαιρεθούν δυο τρεις μιντιάρχες και κάποιοι αρθρογράφοι- κολλητάρια του, που έχουν χάσει επεισόδια ίσως και τον ύπνο τους – και συνεχίζουν να πλασάρουν κολοκυθοκορφάδες για επικείμενη συντριβή του Τσίπρα και θρίαμβο του Μητσοτάκη – για να σωθεί το…..αστικό καθεστώς – τα νέα από το μέτωπο δεν είναι καθόλου καλά για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Αν η κατάσταση της χώρας συνεχιστεί προς το καλύτερο όπως δείχνουν τα πράγματα, ως την άνοιξη πολλοί Νεοδημοκράτες θα βάλουν το δάκτυλο επί τον τύπον τον ήλων: μήπως πρέπει να αλλάξουμε αναβάτη τώρα που προλαβαίνουμε, αφού το άλογο μας βγήκε κουτσό; 

Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα διαμορφώνονται ανησυχητικά για την Πειραιώς και το «σύστημα Κυριάκου»……

Για την συνέχεια πατήστε ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here