Η Κυνική Ομολογία της Victoria Nuland για την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream.

0
386

Η Victoria Nuland είναι ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. Είχε πρωτοστατήσει στην ανατροπή της εκλεγμένη κυβέρνηση το 2014, ενώ ιστορική έμεινε η διαρροή της συνομιλίας της κατά την οποία εξύβριζέ κυριολεκτικά την Ευρώπη, λέγοντας «Fuck Europe».

Ήταν η ίδια γυναίκα που πριν από την Ρωσική εισβολή είχε προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, ο αγωγός Nord Stream θα πάψει να λειτουργεί, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Αφού λοιπόν έγινε το χτύπημα-σαμποτάζ που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή από ανθρώπινη ενέργεια στην ιστορία, η Victoria Nuland μιλώντας στο κογκρέσο βγήκε και πανηγύριζε.

Βόμβα': «Οι Ρώσοι ανατίναξαν τους αγωγούς Nord Stream»; «Τους είχαν παγιδευμένους από την κατασκευή τους!», υποστηρίζει πρώην Πρόεδρος της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου «Naftogaz»! - Europost.gr

Το αστείο είναι ότι όποιος τολμούσε να καταλογίσει ευθύνες στις Ηνωμένες Πολιτείες για το χτύπημα, χαρακτηριζόταν πράκτορας του Πούτιν, ρωσόφιλος και λοιπά.

Φαίνεται ότι η έρευνα της Γερμανικής Εισαγγελίας η οποία δεν βρήκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για εμπλοκή της Ρωσίας στην καταστροφή του αγωγού, οπωσδήποτε προκάλεσε κρίση ειλικρίνειας προς πάσα κατεύθυνση.

Εννοείται ότι η συγκεκριμένη ενέργεια εξασφάλισε τα Αμερικανικά συμφέροντα, καταγράφοντας ιλιγγιώδη κέρδη για το Αμερικανικό LNG. Λογικό.

Το παρανοϊκό είναι γιατί η Ευρώπη δεν υπερασπίζεται τα δικά της συμφέροντα και ανέχεται αυτή την βίαιη φτωχοποίηση και αποβιομηχανοποίηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here