Η Τουρκία Αυξάνει την ένταση για να σώσει τον Μητσοτάκη!…

0
225

Κάθε ενέργεια της Τουρκίας αποδεικνύεται πως είναι προσεκτικά μελετημένη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αυτό την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη.

Το μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν: Δεν μπορώ να διανοηθώ σύρραξη Ελλάδος-... | Πολιτική Ειδήσεις

 

Παρά το γεγονός ότι η Τουρκία έχει πάρει ότι θέλει, έχει επιβάλει ένα παράνομο μνημόνιο με μία παράνομη Kυβέρνηση, αυτή της Λιβύης ακόμα και στον ΟΗΕ, χωρίς να της έχει επιβληθεί καμιά κύρωση, έχει καταφέρει να ακυρώσει τον Eθνικής σημασίας και τεράστιες γεωπολιτικής αξίας αγωγό East Med μετά από την επιτυχημένη δράση της Tουρκικής καταγωγής, στελέχους του State Department, Ναζ Ντουράκογλου, εξακολουθεί να εκτοξεύει απίστευτες απειλές κατά της Ελλάδας.

Απειλές που θα έπρεπε ήδη να έχουν επισύρει βαρύτατες κυρώσεις σε όλα τα επίπεδα, από όλους τους διεθνείς οργανισμούς όπου συμμετέχει η Ελλάδα. Την ΕΕ, τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ.

Όταν απειλείς με βομβαρδισμό ακόμα και την πρωτεύουσα μίας χώρας, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα έρθεις νύχτα, είναι ο ορισμός της «επικείμενης απειλής», όπως αυτοί ορίζεται από τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν έχει απλά δικαίωμα, αλλά Eθνική υποχρέωση να απαιτήσει τον εξοβελισμό της Τουρκίας από όλους τους διεθνείς οργανισμούς και ένα πλέγμα βαρύτατων κυρώσεων.

Ειδικά αυτή της ακύρωσης της τελωνειακής ένωσης που θα αποτελέσει πραγματική καταστροφή για την Τουρκία. Και όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα απολύτως! Δεν ζητά καν κυρώσεις από την ΕΕ…

Κάποιος έμπειρος αναλυτής λοιπόν που γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο κινείται η Kυβέρνηση του Ερντογάν, καταλαβαίνει ότι η όξυνση αυτή των απειλών κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, την ώρα που η Τουρκία έχει πάρει τα πάντα, είναι μία ξεκάθαρη χείρα βοηθείας στον Μητσοτάκη για να αλλάξει την ατζέντα από τα σκάνδαλα που πνίγουν την κυβέρνηση και την καταστροφή που έχει επιφέρει στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία.

Αυτό που υποστήριξε ο Ακάρ, με πρόσφατη δήλωση του, αλλά από την ανάποδη.

Ο Χουλουσί Ακάρ ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα ψάχνει διαφυγή από τα σκάνδαλα αυξάνοντας την ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει το αντίθετο.

Ενώ με αυτόν τον τρόπο, ο Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ξοδέψει αρκετά δις για εξοπλισμούς, όπως ακριβώς έκανε ο Κώστας Σημίτης μετά τα Ίμια.

Ας ελπίσουμε όμως ότι αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε 15 χρόνια για να μάθουμε τυχόν εγκλήματα που διαπράττονται κατά των Εθνικών Συμφερόντων.

Υ.Γ. Οι άνωθεν εντολές στους Πακιστανούς για την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα για να μη χαλάσουν το πάρτι του Μπακογιάννη!…του Ανδρέα Μουντζουρούλια.

Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Πριν ένα χρόνο όλοι θυμόμαστε τις προκλήσεις των Πακιστανών στη Πλατεία Συντάγματος. Χιλιάδες Πακιστανοί βγήκαν στη Πλατεία, ύψωσαν πακιστανικές σημαίες, ενώ οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Φέτος, ο γνωστός ”δημοσιογράφος” και άνθρωπος της Πακιστανικής Πρεσβείας, λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά σήκωσε βίντεο, με τις εντολές που δόθηκαν από την πρεσβεία, όπου συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πέρυσι οι Πακιστανοί δημιούργησαν προβλήματα στην πλατεία Συντάγματος και έλεγαν συνθήματα κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού. Αυτές οι εικόνες έγιναν πρώτο θέμα από τα ελληνικά ΜΜΕ και αμαύρωσαν την εικόνα των Πακιστανών. Σας παρακαλώ να μην προκαλέσετε την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία Συντάγματος».

Προφανώς και οι Πακιστανοί βγήκαν στη Πλατεία, ήταν αρκετοί, αλλά δεν σήκωσαν και πολλά βίντεο. Η Πλατεία είχε και κάποιους Έλληνες, οπότε δεν είχαμε τις εικόνες που έλαβαν χώρα πριν ένα χρόνο.

Είναι προφανές πως μία ομάδα Πακιστανών λαμβάνει εντολές από το Ισλαμαμπάντ και τις εκτελεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here