Η Χαμάς κάνει Πάρτι στην Ελλάδα, αλλά εμείς συλλαμβάνουμε Κούρδους Αγωνιστές!

0
458

Μόνο αποτροπιασμό και θυμηδία προκαλεί η είδηση ότι το κράτος Μητσοτάκη συνέλαβε Κούρδο αγωνιστή έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Τρομοκρατική Τουρκία, επειδή στρατολογούσε μαχητές για το PKK!

Την ώρα που η Ελλάδα έχει γίνει άσυλο για κάθε τρομοκράτη της Χαμάς, που ισλαμικού κράτους και της Al Qaeda, ενώ από τα κέντρα φιλοξενίας ως την πλατεία Συντάγματος ακούγονται ύμνοι για τους τρομοκράτες της Χαμάς, το κράτος Μητσοτάκη, συνέλαβε χθες το βράδυ Κούρδο στα Εξάρχεια, κάθε εντολή της Τουρκίας!

Η κατηγορία; Ότι δήθεν στρατολογούσε Κούρδους για το PKK! Μιλάμε για αδιανόητες ενέργειες, που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα, με ευθύνη Μητσοτάκη, τείνει να γίνει οθωμανική αποικία…

Όλα αυτά, ενώ αποδεικνύεται με ατράνταχτα στοιχεία ότι ο Πραγματικός Ηγέτης, Χρηματοδότης και Παραστάτης της Χαμάς, είναι ο Ερντογάν και η Κυβέρνηση του!…

Υ.Γ. Την ώρα που η αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ με εκατοντάδες ρουκέτες εντείνεται, σε καταυλισμό προσφύγων στην Ελλάδα οι υποστηρικτές της Χαμάς πανηγυρίζουν για την επίθεση στους Ισραηλινούς.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Γερμανική Tagesspiel: «Επίσης στον καταυλισμό των προσφύγων στην Ελλάδα: Οι υποστηρικτές της Χαμάς επευφημούν την επίθεση στο Ισραήλ σε πολλά μέρη».

Warning: Video contains footage taken as the attack by Hamas unfolded, including the moments before someone is shot.

Israel’s Supernova festival descended into chaos after Hamas gunmen stormed the desert event, killing hundreds of partygoers and kidnapping others in one of the militant group’s deadliest attacks.

This is how the attack unfolded.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here