Φρίκη: Εντοπίστηκαν 100 σοροί σε αγροτική περιοχή του Ισραήλ.

0
5211

Στο αίμα «πνίγεται» για τέταρτη ημέρα η Μέση Ανατολή. Η απάντηση των Ισραηλινών στην αιφνιδιαστική και σαρωτική επίθεση της Χαμάς είναι ισοπεδωτική και σκληρή και μέχρι στιγμής οι νεκροί και από τις δύο πλευρές ξεπερνούν τους 1.700!!!…

Συγκλονίζουν τα βίντεο που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Σε αγροτική περιοχή, βορείως του Τελ Αβίβ, βρέθηκαν 100 σοροί σε ένα από τα κιμπούτς (ισραηλινή συλλογική κοινότητα) στο Μπέρι. Οι σοροί βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστή η είδηση και το πρωί της Τρίτης άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου τα πλάνα από τα αιματοβαμμένα κτήρια.

Εκτιμάται ότι ξεκληρίστηκε το 10% της συγκεκριμένης κοινότητας μόνο στην επίθεση της Χαμάς το περασμένο Σάββατο.

Σε άλλο βίντεο, ένοπλοι της Χαμάς ακινητοποιούν έναν Ισραηλινό δίπλα σε μια στάση λεωφορείου. Άλλοι Ισραηλινοί έχουν μπει στο καταφύγιο που είναι δεξιά.

Οι ένοπλοι κλωτσάνε τον Ισραηλινό και μόλις αντιλαμβάνονται ότι οι άνθρωποι βρίσκονται στο καταφύγιο, πετούν μέσα χειροβομβίδες για να τους αποτελειώσουν.

Σε τρίτο βίντεο του BBC ένας από τους επισκέπτες του μουσικού φεστιβάλ προσπαθεί να διαφύγει με το όχημά του. Κάποια στιγμή κατεβάζει ταχύτητα γιατί πιστεύει ότι είναι Ισραηλινοί στρατιώτες, αλλά είναι ένοπλοι της Χαμάς που τον πυροβολούν. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει πάνω στα άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Υ.Γ. Χιλιάδες πολεμικά τυφέκια σε πολίτες μοιράζει το Ισραήλ!

Το Ισραήλ μοιράζει όπλα σε πολίτες μεθοριακών κοινοτήτων - Newsbeast

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ισραήλ θα μοιράσει χιλιάδες πολεμικά τυφέκια σε πολίτες-κατοίκους στην παραμεθόριο, ακόμα και σε μικτές κοινότητες με Άραβες!

Τα όπλα θα μοιραστούν πρωτίστως σε εθελοντές που θα αποτελέσουν την εθνοφυλακή για τα σύνορα, πέραν φυσικά της τεράστιας επιστρατεύσεις η οποία είναι η μεγαλύτερη στην σύγχρονη ιστορία του Ισραήλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here