Η Washington Post με ένα Δημοσίευμα-Βόμβα…ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream!

0
343

«Ένας ανώτερος Ουκρανός στρατιωτικός με βαθιούς δεσμούς με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της χώρας έπαιξε κεντρικό ρόλο στον βομβαρδισμό του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream»…αναφέρει το δημοσίευμα, χρεώνοντας την συγκεκριμένη ενέργεια (η οποία πλέον στη Γερμανία χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική»), στην Ουκρανία.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Washington Post: Οι ΗΠΑ ήξεραν για ουκρανικό σχέδιο επίθεσης κατά των Nord Stream - Σιγή ιχθύος από

Αυτό το γεγονός, που ήταν η μεγαλύτερη περιβαλλοντική τρομοκρατική επίθεση στην σύγχρονη ιστορία, όχι μόνο κατέστρεψε έναν κρίσιμο αγωγό φυσικού αερίου προς την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης, αλλά επίσης κλιμάκωσε σημαντικά τις εντάσεις σε έναν πόλεμο μεταξύ Πυρηνικών Υπερδυνάμεων.

Η αποκάλυψη της Ουάσιγκτον Ποστ.

Η αποκάλυψη αυτή πάντως, επιχειρεί να απομπλέξει τελείως τις ΗΠΑ από την συγκεκριμένη τρομοκρατική επίθεση κατά της Ευρώπης, παρότι ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί από την Κυβέρνηση Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε προειδοποιήσει για την κατάρρευση του Nord Stream 2 σε περίπτωση Ρωσικής εισβολής, δηλώνοντας λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σύγκρουσης το 2022 ότι «Εάν η Ρωσία εισβάλει…τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Εμείς θα δώσουμε ένα τέλος σε αυτό».

Λίγες εβδομάδες πριν από αυτή τη δήλωση Μπάιντεν, η διαβόητη Victoria Nuland, η νέο συντηρητική προσωπικότητα στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, υποστήριξε ότι:

«Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει».

Μετά από την αποτυχημένη Ουκρανική αντεπίθεση και την αιφνίδια αλλαγή στο επίκεντρο της ενημέρωσης με την προσοχή να στρέφεται στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Ουάσιγκτον και οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που συχνά διαμορφώνουν αυτού του είδους τις αφηγήσεις στην Washington Post, προετοιμάζουν το Αμερικανικό κοινό για την παύση στην υποστήριξη του Ζελένσκι και τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, που με απόφαση του Προέδρου Μπάιντεν διατέθηκαν ουσιαστικά εναντίον της Ρωσίας που διαθέτει πυρηνικά…

Πως αλλιώς οι ερευνητές της Washington Post, γνωστοί για τη στάση τους υπέρ του Μπάιντεν και του πολέμου, θα κατηγορούσαν ξαφνικά την Ουκρανία για την τρομοκρατική επίθεση στο Nord Stream;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here