Καινοτομεί η Κηφισιά από το 2018!! Θερμαινόμενα παγκάκια με USB επί Δημαρχίας Γιώργου Θωμάκου.

0
771

Το «έξυπνο παγκάκι» είναι μια καινοτομία που εντάσσεται στις ολοκληρωμένες δράσεις «Έξυπνης Πόλης» του Δήμου Κηφισιάς.

Στα κορυφαία προάστια της Αττικής συγκαταλέγεται η Κηφισιά. Κι αυτό γιατί πρόκειται για μία περιοχή που καινοτομεί διαρκώς.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο στην περιοχή έχουν τοποθετηθεί έξυπνα «ηλιακά παγκάκια» σε έξι σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Το «έξυπνο παγκάκι» είναι μια καινοτομία που εντάσσεται στις ολοκληρωμένες δράσεις «Έξυπνης Πόλης» του Δήμου Κηφισιάς. Διαθέτει ενσωματωμένες κυψέλες που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική.

Τα παγκάκια, επίσης, διαθέτουν δύο θύρες USB, ώστε ο καθένας να μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή και μία θύρα επαγωγικής φόρτισης, μέσω της οποίας η φόρτιση μπορεί να γίνει χωρίς καλώδιο, εφόσον τα κινητά διαθέτουν αντίστοιχη τεχνολογία.

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία τους το βράδυ, όταν πέφτει το φως του ήλιου, καθώς φωτίζονται με μπλε χρώμα. Επιπλέον, υπάρχει ένας αισθητήρας, ώστε-σε περίπτωση βροχής-τα παγκάκια να απενεργοποιούνται, αποφεύγοντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Πηγή:  Έθνος στις 10/12/18

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αυτή κι αν είναι καινοτομία! Θερμαινόμενα παγκάκια με θύρες USB στην Κηφισιά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, παραχώρησε συνέντευξη στις 09/12/18 στη Lifo και ήταν αποκαλυπτικός. Μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους πολίτες της ημοτικής ενότητας Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, πως πλέον τα παγκάκια θα είναι θερμαινόμενα και με θύρες υποδοχής για στικάκια!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Προμηθευτήκαμε και τοποθετήσαμε έξυπνα «ηλιακά παγκάκια» σε έξι σημεία των δημοτικών ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Το «έξυπνο παγκάκι» είναι μια καινοτομία που εντάσσεται στις ολοκληρωμένες δράσεις «Έξυπνης Πόλης» του δήμου Κηφισιάς.

Διαθέτει ενσωματωμένες κυψέλες που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική, ενώ παράλληλα διαθέτουν δύο θύρες USB, ώστε ο καθένας να μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή, και μία θύρα επαγωγικής φόρτισης, μέσω της οποίας η φόρτιση μπορεί να γίνει χωρίς καλώδιο, εφόσον τα κινητά διαθέτουν αντίστοιχη τεχνολογία.

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία τους το βράδυ, όταν πέφτει το φως του ήλιου, καθώς φωτίζονται με μπλε χρώμα. Επιπλέον, υπάρχει ένας αισθητήρας, ώστε, σε περίπτωση βροχής, τα παγκάκια να απενεργοποιούνται, αποφεύγοντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας της Κηφισιάς, προσπαθούμε να εντάξουμε δράσεις ήπιας ανάπτυξης και σύγχρονης τεχνολογίας».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Η Νέα Δημοτική Αρχή έκανε την τρίχα τριχιά!

Το Βίντεο του κ. Τσιμπλάκη διαφημίζει την τοποθέτηση/επένδυση σε ένα απλό ξύλινο παγκάκι εξωτερικού χώρου, στην οδό Λεβίδου, που υλοποίησε ο Δήμαρχος Βασίλης Χυπολυτάς με την βοήθεια των Τεχνικών Συνεργείων, υπερβάλλοντας μάλιστα ότι το εν λόγω παγκάκι είναι άριστων προδιαγραφών!!…

Απολαύστε την παρουσίασή του με τίτλο: ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ…9 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ! και τα συμπεράσματα δικά σας!…

Μια Λαϊκίστικη Παρουσίαση Εντυπωσιασμού…χωρίς ουσία!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here