Κραυγή απόγνωσης από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή: Πόσο θα μας τρελάνετε πια;

0
370

Τα όλα με μια φράση ο Αλέξης Τσιπρας για όσα νιώθει  ο πολίτης καθημερινά με το μπάχαλο των μέτρων που ανακοινώνει συνεχώς η Κυβέρνηση:

Τα ίδια και χειρότερα κάνετε και με τα περιοριστικά μέτρα. Πρώτα μας φέρατε τα «έξυπνα μέτρα». Πήγατε την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18.00 τα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα να συνωστίζεται ο κόσμος στα σούπερ-μάρκετ και να μην μπορεί να βγει κανείς μια βόλτα το Σάββατο ή την Κυριακή το απόγευμα.

Απαγορεύσατε την άθληση σε διπλανό Δήμο, μετά είπατε πως επιτρέπεται αν πάει κανείς με τα πόδια σε διπλανό δήμο, αλλά τρώει πρόστιμο αν πάει με το αυτοκίνητο. Μετά μας είπατε ότι τελικά τα «έξυπνα μέτρα» δεν ήταν και τόσο έξυπνα, αλλά ήταν ανόητα και επιτρέψατε τη διαδημοτική μετακίνηση.

Αλλά δεν επιτρέπεται να ψωνίσει κανείς από σούπερ μάρκετ μακρύτερα από 2 χιλιόμετρα. Συγγνώμη, έχετε καταλάβει ότι ο μέσος πολίτης σήμερα δεν ξέρει τι ακριβώς ισχύει; Ρωτήστε έναν νέο άνθρωπο έξω. Τι ισχύει; Δεν ξέρει ο κόσμος!

Πώς και ποιόν θα πείσετε; Στην αρχή – θυμάστε – λέγατε ότι ο ιός δεν κολλάει στα σχολεία, τα μικρά παιδιά δεν κολλάνε. Αργότερα κολλούσε και τα κλείσατε.

Σήμερα δεν ξέρω τι ισχύει. Πόσο θα μας τρελάνετε πια; Και ποιος θα σας πάρει σοβαρά με αυτήν τη διαχείριση;

Και πώς να μην οδηγηθούμε σε καταστάσεις Νέας Σμύρνης, όταν προσπαθείτε να επιβάλλετε την ανικανότητα και το μπάχαλο αυτό που έχετε δημιουργήσει με την Αστυνομική βία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here