Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πώς έσωσα το γάμο μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού».

0
299

Ήταν Οκτώβριος του 2015 όταν το «olympia.gr» ήταν το μόνο πολιτικό site που ασχολήθηκε με την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπήρξαν τότε κάποια ειρωνικά σχόλια για τα θέματα που παρουσιάζει το site και γενικά μια αρνητική κριτική στην παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος.

Έλα όμως που 15 μήνες μετά το συγκεκριμένο άρθρο έγινε η πολιτική ταφόπλακα του Μητσοτάκη γιατί χάρη σε αυτό αναδείχτηκαν όσα είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κρίση στο γάμο του και ο χρόνος που ήταν σε διάσταση, κάτι που σήμερα είναι πρώτο θέμα. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ομολογεί ότι η διάσταση που με την σύζυγό του κράτησε πέντε χρόνια. Έπειτα ξανά έσμιξαν όπως ο ίδιος παραδέχεται, και επιβεβαιώνει και η παρουσιάστρια. 

Άρα εφόσον η διάσταση δηλώθηκε το 2006, από το 2011 ο κύριος Μητσοτάκης υποχρεούται να…..περιλαμβάνει και την σύζυγό του στο πόθεν έσχες που κατέθετε. Η παράλειψη αυτή από το 2010 και έπειτα συνιστά κακούργημα. 

Αν και μία άλλη ανάγνωση του νόμου υποστηρίζει πως εάν υπάρξει επαναπροσέγγιση μετά την διάσταση, αυτή είναι ως μη γενομένη. Σε αυτή την περίπτωση ο κύριος Μητσοτάκης έχει διαπράξει και πλημμέλημα με την μη κατάθεση πλήρους πόθεν έσχες και για τα έτη από το 2006 έως το 2010. Τότε που το αδίκημα ήταν πλημμέλημα. 

Σε κάθε περίπτωση και με αυτό το βίντεο η επιτροπή πόθεν έσχες πρέπει να συγκληθεί και να στείλει άμεσα τον φάκελο Μητσοτάκη στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. 

Δείτε το βίντεο που αποτελεί ομολογία του κακουργήματος από τον Μητσοτάκη:

{videobox}CMvpkFUIGX8{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here