Κυρώσεις Ε.Ε. για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των Τούρκων αξιωματούχων.

0
669

Πρόκειται για τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή και τον Αναπληρωτή Διευθυντή του τμήματος Εξερεύνησης.

Οι εν λόγω παράνομες γεωτρήσεις πραγματοποιήθηκαν από το σκάφος γεώτρησης Yavuz της ΤΡΑΟ στη χωρική θάλασσα της Κυπριακής Δημοκρατίας

O Mehmet Ferruh Akalin και ο Ali Coscun Namoglu, είναι τα δυο πρόσωπα στα οποία θα επιβληθούν τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ για τις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, σύμφωνα με την επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ.

Αναλυτικά, στην Επίσημη εφημερίδα αναφέρεται ότι:

«Ο Mehmet Ferruh Akalin είναι αντιπρόεδρος (αναπληρωτής γενικός διευθυντής) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Turkish Petroleum Corporation (TPAO).

Είναι επικεφαλής του τμήματος Εξερεύνησης, του Κέντρου Ε&Κ και του τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής της ΤΡΑΟ. Υπό την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου και επικεφαλής του τμήματος Εξερεύνησης της ΤΡΑΟ, ο Mehmet Ferruh Akalin είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την καθοδήγηση και την υλοποίηση των υπεράκτιων δραστηριοτήτων εξερεύνησης για υδρογονάνθρακες της ΤΡΑΟ.

Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν γεωτρήσεις που δεν έχουν λάβει την άδεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως σημειώνεται παρακάτω».

Ακολούθως σημειώνεται ότι:

«O Ali Coscun Namoglu είναι αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος Εξερεύνησης της Turkish Petroleum Corporation (TPAO).

Υπό την ιδιότητα αυτή, ο Ali Coscun Namoglu συμμετέχει στον σχεδιασμό, την καθοδήγηση και την υλοποίηση των υπεράκτιων δραστηριοτήτων εξερεύνησης για υδρογονάνθρακες της ΤΡΑΟ.

Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν γεωτρήσεις που δεν έχουν λάβει την άδεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως σημειώνεται παρακάτω».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here