Μάζεψε όλους τους Πολιτικά Αποτυχημένους στο Επικρατείας ο Μητσοτάκης που αλλιώς δεν θα είχαν στον ήλιο μοίρα.

0
255

Πριν παρουσιάσει τους υποψήφιους, ο Πρωθυπουργός είπε:

«Επέλεξα πρόσωπα που έχουν τη δική της τους διαδρομή σε πολλούς τομείς. Πιστεύω ότι έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στον δημόσιο διάλογο. Το να εκτεθεί κανείς στον πολιτικό στίβο και στον δημόσιο διάλογο δεν είναι εύκολο. Δίνουμε τη δυνατότητα να εκτεθούν σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία και να εκπροσωπήσουν την παράταξη.

Αυτή είναι η φιλοσοφία του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Πιστεύω ότι κάνουμε μία τομή σε σχέση με αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν. Δεν είναι ένα ψηφοδέλτιο celebrities αυτό».

Την Ειρήνη Αγαπηδάκη επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κίνηση Συμβολική κατά τον Πρωθυπουργό, καθώς αναδεικνύει τη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση στο μεταναστευτικό ζήτημα, καθότι υπήρξε Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε ΓΓ Δημόσιας Διοίκησης.

Να προσθέσουμε εδώ ότι η κ. Αγαπηδάκη (ψυχολόγος) είναι στενή φίλη με τον Απόστολο Δοξιάδη…

Υ.Γ. ΠΑΣΟΚΟΙ καρφώνουν την Ειρήνη Αγαπηδάκη: Έβριζε τη ΝΔ και βρέθηκε στο Επικρατείας του Μητσοτάκη!

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Τρολιές

Έβριζαν αγκαλιά την Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αντάμειψε με την πρώτη θέση στο επικρατείας! Άλλο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η Ειρήνη Αγαπηδάκη, στη ΝΔ του Μητσοτάκη…

Συγχαρητήρια στη φίλη Ρένα Αγαπηδάκη, την οποία θυμάμαι ως στέλεχος της ΠΑΣΠ στο Ρέθυμνο να φωνάζουμε μαζί συνθήματα εναντίον της ΝΔ. 🤦‍♂️#Επικρατειας

-Vagelis Tsogkas (@VTsogkas) April 28, 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here