Μαθητικό Συνέδριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς και το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

0
485

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού σχετικά με το Μαθητικό Συνέδριο Μοντέλου Προσομοίωσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς- MSKMUN 2020

Ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για το ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού σχετικά με το Μαθητικό Συνέδριο Μοντέλου Προσομοίωσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

Gepostet von Δήμος Κηφισιάς am Donnerstag, 13. Februar 2020

Ο Γ. Θωμάκος συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Για τη διοργάνωση του μαθητικού συνεδρίου του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN), από το ιστορικό σχολείο του Δήμου Κηφισιάς το 1ο Γυμνάσιο, μίλησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στη ραδιοφωνική εκπομπή GPS με τους δημοσιογράφους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, στο Πρώτο Πρόγραμμα…

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς ενημέρωσε για την σημερινή πανηγυρική έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και συνεχάρη τους μαθητές, τους καθηγητές τους και τη διευθύντρια του σχολείου.

Ο κ Θωμάκος μίλησε επίσης και για το πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας που οργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς για τρίτη χρονιά και ενημέρωσε για το σημερινό Επιχειρηματικό Εργαστήριο: με τίτλο «Νομικό Πλαίσιο-Σύσταση Επιχειρήσεων» το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και άλλοι πολίτες.

Ο Γ. Θωμάκος συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Για τη διοργάνωση του μαθητικού συνεδρίου του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN), από το ιστορικό σχολείο του Δήμου Κηφισιάς το 1ο Γυμνάσιο, μίλησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στη ραδιοφωνική εκπομπή GPS με τους δημοσιογράφους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, στο Πρώτο Πρόγραμμα.. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς ενημέρωσε για την σημερινή πανηγυρική έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και συνεχάρη τους μαθητές, τους καθηγητές τους και τη διευθύντρια του σχολείου.Ο κ Θωμάκος μίλησε επίσης και για το πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας που οργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς για τρίτη χρονιά και ενημέρωσε για το σημερινό Επιχειρηματικό Εργαστήριο: με τίτλο «Νομικό Πλαίσιο / Σύσταση Επιχειρήσεων» το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και άλλοι πολίτες.

Gepostet von Δήμος Κηφισιάς am Donnerstag, 6. Februar 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here