ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΑΘΛΙΑ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ του Μητσοτακεϊκου!

0
205

Ο Καραμανλής ΔΕΝ δέχθηκε Γεωγραφικό Προσδιορισμό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ.

Εδώ και μια Εβδομάδα έχουν ανοίξει τα κανάλια της Προπαγάνδας και της οικογένειες του Μητσοτάκη και φυσικά με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επαναλαμβάνουν το ΨΕΜΑ ότι είναι Εθνική Θέση ο γεωγραφικός προσδιορισμός.

Την βρώμικη δουλειά για τον Κυριάκο ανέλαβε να κάνει η «απλή βουλευτής» Ντόρα Μπακογιάννη η οποία στον Σκάι δήλωσε ότι αυτή και το κόμμα της δέχεται να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό και ότι αυτή είναι η Εθνική Θέση!

Είχε όμως και το θράσος να πει ότι αυτή δήθεν ήταν η θέση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι!!

Ο Καραμανλής που άσκησε βέτο ακριβώς για να μην δώσει το όνομα, έχοντας λειτουργήσει με αριστοτεχνική διπλωματία πριν στην ελληνική Βουλή, αποσπώντας μία συμφωνία για γεωγραφικό προσδιορισμό μίας χρήσης που θα ίσχυε μόνο για το Βουκουρέστι, την οποία βεβαίως δεν είχε σκοπό να την χρησιμοποιήσει ποτέ!

Για όσους δεν ξέρουν Ιστορια και πιάνονται στην φάκα του Μητσοτάκη, σκοπός του Καραμανλή ήταν να ρίξει τις ευθύνες του βέτο, στα Σκόπια (blame game) και να ξεσκεπάσει τις προθέσεις τους κατα της Ελλάδας.

Ο Καραμανλής εκανε ρουά ματ με διπλωματική ντρίπλα, και μάλιστα με τον Γιώργο Παπανδρέου να βγαίνει στην Βουλή και να κατηγορεί τον Καραμανλή γιατι δεν δέχεται να δώσει το όνομα «Μακεδονία» στα Σκοπιά, και τότε ο Γκρουεφσκι έριξε άμεσα στο τραπέζι το πραγματικό διακύβευμα, την Ιθαγένεια ξεσκεπάζοντας το βρόμικο παιχνίδι της ΠΓΔΜ και των ντόπιων οσφυκαμπτων.

Δεν ειναι το όνομα ο αυτοσκοπός τους, αλλά το μέσο ώστε να αναγνωριστούν ως Μακεδονική Εθνότητα, έτσι τους ξεβράκωσε ο Καραμανλής μπροστά σε όλη την Παγκόσμια κοινότητα.

Γιατί κύριοι της ΝΔ, ότι γεωγραφικό προσδιορισμό και να δώσετε, άνω, κάτω, πάνω, βόρεια, νέα, Μακεδονία, οι ιθαγενείς δεν θα λέγονται άνω, κάτω, πάνω, βόρειο, νέο, Μακεδόνες, αλλά….. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σκέτο!!!

Ας τελειώσουν τα ψέματα, ο Κώστας Καραμανλής απέρριψε τον Γεωγραφικό προσδιορισμό και φάνηκε σήμερα ποιοι υπέσκαπταν την χώρα εκ των έσω για να δεχθεί τον όρο αυτό.

Η Οικογένεια Μητσοτάκη και ο Γιώργος Παπανδρέου!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here