Με αντίπαλο τον χρόνο, αλλά απερίσπαστος από το πάθος του, συνεχίζει απτόητος ο Βασίλης Βάρσος.

0
467

Όσο και να πιέζεται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του να εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική δράση και να ξεκουραστεί, φαίνεται ότι το πάθος με την τοπική πολιτική είναι περισσότερο ισχυρό για τον πρώην Δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Βάρσο.

Έτσι, θα τον δούμε πάλι  υποψήφιο και στις αυτό-διοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, όπως προανήγγειλε  ο ίδιος  σε πρόσφατη συνέντευξη  του στον Τύπο Κηφισιάς.

Διετέλεσε Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες Δημοτικός Σύμβουλος. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Κηφισιά που να μην γνωρίζει τον Βασίλη Βάρσο, ενώ και ως πρώην Δήμαρχος, γνωρίζει σχεδόν όλους τους ψηφοφόρους του με το μικρό τους όνομα.

Ο Βασίλης Βάρσος έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να ξαναβρεθεί στον προεκλογικό στίβο ως υποψήφιος Δήμαρχος, μοιάζοντας λίγο πολύ με τους ηθοποιούς που δεν μπορούν να αφήσουν το θεατρικό σανίδι, συνεχίζοντας να δίνουν διαρκώς στον κόσμο της τέχνης, παρόλο που έχουν κουραστεί.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον περιμέναμε να αρχίσει να αποτραβιέται σιγά σιγά, από την ενεργό πολιτική δράση…..λόγω  ηλικίας.

Ο απλός λαός δεν θα μπορούσε να το θέσει με πιο καίριο τρόπο:  

«Το πάθος χρόνια δεν κοιτά!» Αυτή η φράση και ερεθιστική συνάμα, δεν είναι παρά το καταστάλαγμα αναμφισβήτητων αποφθεγμάτων για την ζωή…….

Το παρελθόν του είναι άγνωστο στους ψηφοφόρους κάτω των 30 ετών, μόνο στους άνω των 60, οι οποίοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν «τις τούμπες και τα τόσα ανδραγαθήματα»  του Βάρσου.

Με βάση αυτήν την άγνοια, ή την εν γένει ανοχή……ο Βασίλης  Βάρσος  έχει κάθε πολυτέλεια να εμφανίζεται σήμερα ως Νέστωρ της κηφισιώτικης σκηνής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here