Μοναδικό «κομμάτι» της Chopard!

0
441

H εταιρία κοσμημάτων Chopard υποστηρίζει τον αγώνα εναντίον του AIDS και δίνει το παρών σε κάθε σχετική εκδήλωση. Έτσι συνεργάστηκε και με τον ιδρυτή του Life Ball, Gery Keszler, για το Aids Solidarity Gala 2013, μια μεγαλόπρεπη εκδήλωση που θύμιζε 1000 και 1 Νύχτες, στο παλάτι του Hofburg στη Βιέννη.

Οικοδεσπότες ήσαν οι… οργανώσεις UNAIDS και AIDS LIFE. Με την ευκαιρία αυτή, η Chopard δημιούργησε ένα και μοναδικό ρολόι , ένα χρονογράφο Happy sport που έχει μέσα την Κόκκινη Κορδέλα, στολισμένη με ρουμπίνια. Η στεφάνη είναι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων κι έχει ολόγυρα 40 ρουμπίνια. 

 Στο καντράν από φίλντισι δύο Happy Diamonds κινούνται ανάμεσα στα κρύσταλλα από ζαφείρι μαζί με την συμβολική Kόκκινη Κορδέλα που στολίζεται από 11 ρουμπίνια. Στην πίσω πλευρά του ρολογιού έχει σκαλιστεί “AIDS SOLIDARITY GALA” – “PIECE UNIQUE”. Το ρολόι δημοπρατήθηκε στο Gala που δόθηκε στην Αίθουσα Τελετών των Ανακτόρων του Hofburg.

Η διάσημη σοπράνο Anna Netrebko – πρέσβειρα της Chopard – παρουσίασε το Chopard AIDS Solidarity Chronograph φορώντας το στον καρπό της. Η δημοπρασία έγινε από τον Mag. Rafael Schwarz (Dorotheum) και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε το ποσό των 100.000 Ευρω. 

Ο Πρόεδρος William – Bill – J. Clinton ως δεύτερος πλειοδότης, αύξησε την προσφορά του από 90.000 σε 100.000 Ευρώ. Η Chopard θα δημιουργήσει ένα παρόμοιο ρολόι για εκείνον. Το συνολικό ποσόν της δημοπρασίας του ρολογιού Chopard Solidarity Chronograph υπέρ των UNAIDS και AIDS LIFE σκαρφάλωσε τελικώς στο ποσόν των 200.000 Ευρώ.

Ο κ. Thomas Koblmuller, Διευθυντής της Chopard για την Αυστρία και την Ανατολική Ευρώπη, συνεχάρη τους πλειοδότες μαζί με την Anna Netrebko, πρέσβειρα της Chopard.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ CHOPARD ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ AIDS

Η οικογένεια Scheufele θεωρεί φυσική υποχρέωσή της, να υπηρετεί δίκαιους και ευγενείς σκοπούς. Η Chopard αφιερώνει το ταλέντο της και την φήμη της στά πλέον ευάλωτα μέλη της κοινωνίας. Η εταιρεία υποστηρίζει εδω και χρόνια τον αγώνα εναντίον του AIDS.

Ενα μέρος της υποστήριξής της σ’αυτόν τον τομέα ειναι η χορηγία του ετήσιου Sir Elton John’s Oscar Viewing Party. Η εταιρεία συγκέντρωσε φέτος πάνω απο 6 εκατομμύρια Δολλάρια στον αγώνα εναντίον του AIDS. Επι πλέον η Chopard ειναι χορηγός του ετήσιου White Tie and Tiara Ball στο Windsor απο το 2002. Φέτος το amfAR Gala εγινε στο Eden Roc Hotel στην Antibes και η Chopard ηταν συν-χορηγός οπως τα προηγούμενα χρόνια.

‘Οταν εισαι αρκετά τυχερός να περνάς μια καλή ζωή, ειναι απλώς δίκαιο να βοηθάς εκείνους για τούς οποίους η ζωή ειναι μιά δοκιμασία’

Caroline Scheufele, Πρόεδρος της Chopard.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here