Μπράβο Στέφανε! Στον τελικό του Open της Αυστραλίας ο Τσιτσιπάς.

0
412

Ναι, αυτός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο ψύχραιμος, με ποικιλία στο παιχνίδι του, μόνο με αγωνιστικές εκρήξεις και όχι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι αυτός που θέλουν όλοι οι φίλοι του τένις.

Κι αυτός ο Τσιτσιπάς έφθασε στον τελικό του Open  της Αυστραλίας νωρίς το πρωί (ώρα Ελλάδας) στη Μελβούρνη όπου θα περιμένει τον νικητή του αγώνα του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.5) με τον Αμερικανό Τόμι Πολ (Νο. 35) για να ξέρει από ποιόν θα διεκδικήσει το έπαθλο που συνοδεύεται από επιταγή των 1.839.015 ευρώ (ο ηττημένος…θα λάβει επιταγή των 1.004.505 ευρώ της παρηγοριάς)!

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Κυριακής (10.30 ώρα Ελλάδας).

Ο Τσισιπάς στον ημιτελικό νίκησε με τον 26χρονο Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ (Νο. 20) μετά από μάχη 3 ωρών και 24 λεπτών με 3-1 σετ.

Έδειξε αποφασιστικότητα στο πρώτο σετ που κέρδισε στο τάι μπρέικ (7-6) σε 56′, επιβλήθηκε  στο δεύτερο (6-4) σε 45′ κι έκανε ντέρμπι το τρίτο χάνοντας το σέρβις και φθάνοντας το και πάλι στο τάι μπρέικ όπου το έχασε (6-7) μετά από μάχη 64′. Αποφασιστικός στο τέταρτο και καθοριστικό έφθασε στον θρίαμβο με 6-3 σε 38′.

Όπως έχει δηλώσει στόχος του είναι μέσα στη χρονιά να φθάσει, για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο. 1 της Παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.4.

Ο Στέφανος είχε με το μέρος του την εξέδρα και τους δικούς του οπαδούς όχι μόνο μεταξύ των ομογενών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here