Μ. Κουρμαδιάς: «Ψήφο κατά συνείδηση»

0
596

Με μία σύντομη δήλωση ο Μανώλης Κουρμαδιάς τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα του συνδυασμού στις Δημοτικές Εκλογές (3,12%) τονίζοντας ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν, ενώ καταλήγει επισημαίνοντας ότι θα προσπαθήσει για το όνειρό του για την πόλη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μανώλη Κουρμαδιά:

«Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δεν ήταν το αναμενόμενο για μένα, όμως ευχαριστώ όλους τους καλούς μου φίλους, που με στήριξαν και με βοήθησαν με την καρδιά τους, σε αυτήν την όμορφη διαδρομή, θα προσπαθήσω για το όνειρο μου, από την θέση του δημοτικού συμβούλου».

«Ψήφο κατά συνείδηση»

Η Ελεύθερη  Δημοτική  Παράταξη «Η Πόλη μου» σε πρόσφατη συνεδρίασή της, αφού συζήτησε διεξοδικά το θέμα των δημοτικών εκλογών της επόμενης Κυριακής, αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία, να σταθεί στην κατά συνείδηση ψήφο των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων της.

Δηλώνει ότι θα υποστηρίζει κάθε θετική προσπάθεια, από όπου και αν προέρχεται, για το καλό της πόλης, με τον εκπρόσωπο που έχει εκλεγεί.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν αυτή την προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here