Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς είναι από χθες η κ. Δήμητρα Αγαπάκη.

0
497

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, εξελέγη η νέα Πρόεδρος του οργάνου σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας πρώην Προέδρου κ. Κυριακής Πατρινού.

Στις 2.10 το πρωί!!…..ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο τον νέο, την νέα του Πρόεδρο. Ο λόγος δεν ήταν ότι υπήρξαν διαφωνίες ως προς το πρόσωπο της Δήμητρας Αγαπάκη, αλλά ότι τους πήρε το πρωί μέχρι να καταφέρουν να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό του 2019.

Τριάντα θέματα έμειναν ενδιάμεσα, χωρίς να συζητηθούν και το Δημοτικό Συμβούλιο πέρασε στο τελευταίο θέμα που ήταν η εκλογή νέου προέδρου, μετά την παραίτηση της Σάντυς Παντρινού, αφού είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της παραίτησης της. 

Η νέα Πρόεδρος κ. Δήμητρα Αγαπάκη, δικηγόρος και εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, εξελέγη με 27 θετικές ψήφους, 5 λευκές και μία άκυρη σε σύνολο 33 παρόντων Συμβούλων, γεγονός που αποδεικνύει την ευρύτερη αποδοχή της πρότασης από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν την αποχωρήσασα Πρόεδρο για τις έως τούδε υπηρεσίες της.

Αναφερόμενος στην νέα Πρόεδρο κ. Αγαπάκη ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε ότι κρίθηκε κατάλληλο πρόσωπο αφενός για την επιστημονική και επαγγελματική της αρτιότητα αφετέρου διότι έχει επιδείξει ουσιαστική συνέπεια, εργατικότητα και το απαραίτητο ήθος.

Η χθεσινή ψηφοφορία διεξήχθη σε κλίμα συναίνεσης και αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ψήφος εμπιστοσύνης για τη Διοίκηση Θωμάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here