Νέες αποκαλύψεις από τον Γιάννη Ντάσκα…

0
550

Οι Καναλάρχες, η δίκη για τα στημένα, το τσουβάλι με τις «κασέτες» της ΕΥΠ, οι λογαριασμοί επωνύμων στο εξωτερικό και τα 2 εκ. της Μενεγάκη…

Ελλάδα 2020…

Ο Υπέρ-υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης, αφού (δεν) τελείωσε το τεράστιο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό, όπου οι μπουλντόζες (δεν) μπήκαν από τον πρώτο μήνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη βρίσκεται στην Ελβετία.

Όχι για το Νταβός. Ούτε για να ανοίξουν οι χιλιάδες λογαριασμοί Ελλήνων στις εκεί Τράπεζες. Ανάμεσά τους και λογαριασμοί πολλών πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών δικαστών.

Αλλά για να συζητήσει αν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο εξυγιάνθηκε και πάει μια χαρά ή αν αντίθετα δεν εξυγιαίνεται ούτε με κυβέρνηση Μητσοτάκη και πρέπει να αποβληθεί ή να φύγει με τη θέλησή του. Κάτι σαν την Αγγλία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην Ελλάδα γίνεται η σοβαρότερη δίκη για την παράγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα υπάρχει μια φωτογραφία που σοκάρει μεταξύ δυο υψηλότατων παραγόντων της δημόσιας πολιτικής, επιχειρηματικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής.

Δυο (πρώην σίγουρα, νυν;) ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ εχθροί βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση και αγκαλιασμένοι φωτογραφήθηκαν μαζί για ΠΡΩΤΗ φορά στα 35 χρόνια της ΘΑΝΑΣΙΜΗΣ κόντρας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here