ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Η συμμαχία του Στάλιν με τον Χίτλερ στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την κατάκτηση του κόσμου!

0
289

Δημοσιεύουμε μια εκπληκτική έρευνα με ντοκουμέντα και αποδείξεις που θα σας σοκάρουν και θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει Κομμουνισμός για την ανθρωπότητα.

Είναι ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικούς και μάρτυρες – και όχι μόνο – να περιγράφουν το τι πραγματικά υπήρξε ο κομμουνισμός και πόσες ζωές χάθηκαν.

Γίνεται λεπτομερής λόγος στη γενοκτονία των Ουκρανών που ο αιμοσταγής Στάλιν τους άρπαξε τις τροφές για να τις εξάγει στη Δύση αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να ψοφήσουν της πείνας.

Επίσης, αποδεικνύεται ότι ο Στάλιν είχε συμμαχήσει με τον Χίτλερ στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κομμουνισμός και εθνικοσοσιαλισμός έγιναν ένα για να κατακτήσουν τον κόσμο μη υπολογίζοντας τις ανθρώπινες ζωές. Αποκορύφωμα η υπογραφή του Γερμανοσοβιετικού Συμφώνου μη Επίθεσης τον Αύγουστο του 1939.

Μέχρι που ο Χίτλερ εισέβαλε στην Σοβιετική Ένωση με αποτέλεσμα ο Στάλιν από δοσίλογος να τρέξει στην αγκαλιά των Συμμάχων σε μια μάχη μέχρις εσχάτων!!

Αρκετά με τα λόγια όμως. Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο που όλοι – μικροί και μεγάλοι – πρέπει να δείτε πατώντας ΕΔΩ…….. για να μην σας παραμυθιάζουν οι προπαγανδιστές Αριστεροί.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here