Οι πληρωμένοι δολοφόνοι της «Energa» σκότωσαν τον Ζαφειρόπουλο! Συνελήφθη ο φυσικός αυτουργός.

0
164

Η συμμορία της «Energa» πλούτισε με νόμο Βενιζέλου, τους εξυπηρέτησε ο Σαμαράς με τον Ψυχάρη και τον υπερασπίστηκαν προκλητικά άνθρωποι που βρίσκονται στα έδρανα του Μητσοτάκη!

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!

Εξοργισμένοι στράφηκαν στους δικηγόρους του εντολέα τους όχι μονον πλέον για την αμοιβή, αλλά ζητώντας υπέρογκο ποσό για να μην χτυπήσουν μέλη της οικογένειας του. Ο Ζαφειρόπουλος ήταν πιο εύκολος στόχος διότι δεν είχε αστυνομική φύλαξη.

Η μοιραία επίσκεψη στον δικηγόρο του Φλώρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, είχε αρχικά στόχο τον εκφοβισμό. Κατέληξε όμως στην δολοφονία του.

Μία τεράστια επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας σε χρόνο-ρεκόρ εξιχνίαση την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και σήμερα με όλους τους εμπλεκόμενους πλην ενός.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι που στρατολογήθηκαν από τα καθάρματα της ενέργειας, φυσικός αυτουργός ένας Ρομά αλβανικής καταγωγής, αναζητείται αυτός που το συνοδεύσει στο ραντεβού του θανάτου.

Η Ελληνική αστυνομία παγίδευσε υποδειγματικά τόσο τους έγκλειστους όσο και τον άνθρωπο που φέρεται να μετέφερε το μήνυμα στο δολοφόνο και έφτασε στην σύλληψη του φυσικού αυτουργό λίγο πριν αυτός ταξιδέψει στην Αλβανία.

Επίσης τα χρήματα από την μεγάλη ληστεία της «Energa» δεν έχουν επιστραφεί ακόμα και αναζητούνται στο εξωτερικό. 

Αντίθετα, πολλοί από τους εμπλεκόμενους το σκάνδαλο είναι εκτός φυλακής από την κυβέρνηση Σαμαρά!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here