Ολόκληρη η ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ του Παπαγγελοπούλου στην Βουλή-Απίστευτες αποκαλύψεις.

0
412

Εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος του κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για διεύρυνση του κατηγορητηρίου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά όσων συμμετείχαν στην μεθόδευση διευθύνσεις κατηγορητηρίου βάρος του, εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής.

Ο Παπαγγελόπουλος μίλησε για ληστοσυμμορία, στην οποία συμμετέχουν εκβιαστές, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, επιχειρηματίες αλλά και πολιτικοί. Σκοπός τους είναι να παρουσιαστεί το μέγα σκάνδαλο φοροδιαφυγής μέσω της λίστας Λαγκάρντ, ως σκευωρία με τον ίδιο ως ηθικό αυτουργό.

Παρότι, όπως διευκρίνισε, η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε χρόνια πριν ο ίδιος αναλάβει υπουργός.

Σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, ο κύριος Αθανασίου αργούσε να ασκήσει  δίωξη κατά του Μιχάλη Σάλλα, θέλοντας να πιέσει για τρίτη ανανέωση της θητείας του!

Συγκεκριμένα, ο Παπαγγελόπουλος Ισχυρίστηκε ότι ο Αθανασίου πίστευε πως αν άκουσε την διωξη λίγο πριν την λήξη της θητείας του, θα είχε ένα ισχυρό χαρτί για να πετύχει την Τρίτη ανανέωση της.

Ο κύριος Παπαγγελόπουλος όμως του διεμήνυσε ότι είναι αδύνατον ο Άρειος Πάγος να δεχτεί Τρίτη ανανέωση θητείας, με αποτέλεσμα-όπως είπε ο κύριος Παπαγγελόπουλος-ο κύριος Αθανασίου να αρχίζει να προσεγγίζει άλλα στελέχη του ΣυΡιζΑ προκειμένου να πιέσει για την ανανέωση της θητείας του. Υπάρχουν φυσικά μάρτυρες για ότι λέω…συμπλήρωσε ο κύριος Παπαγγελόπουλος.

Υ.Γ. Αλέξης Τσίπρας: Φιάσκο η προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο.

Ομιλία στη Βουλή

Η επιλογή της ΝΔ να υποβληθεί πρόταση διεύρυνσης του κατηγορητηρίου, αυταπόδεικτα σηματοδοτεί τη χρεοκοπία της ρητορικής της περί «σκευωρίας στην υπόθεση Novartis». Εμείς δεν πρόκειται να συμβάλουμε στη νομιμοποίηση αυτού του φιάσκου.Θα σας αφήσουμε να αναλάβετε μόνοι σας την ευθύνη στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτή είναι η απάντησή μας στον ευτελισμό των έως τώρα διαδικασιών και στην περαιτέρω εμπλοκή της Δικαιοσύνης σε τοξικούς σχεδιασμούςΟμιλία στην Ολομέλεια της Βουλής. #Βουλη #Voulihttps://youtu.be/aG74ZQMm0Gs

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 19. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here