Ο Γιώργος Κύρτσος υποστηρίζει πως ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε 250.000 ευρώ από την τσέπη του για να πληρωθούν Χριστουγεννιάτικα οι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ του.

0
435

Σε άρθρο του e-tetradio.gr με τίτλο: «Ποιος έβαλε τα λεφτά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή ο Στέφανος Κασσελάκης;»…διαβάζουμε σχετικά:

Σύμφωνα με διαρροές από κάποιους κύκλους της Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης συμπλήρωσε με το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ τα χρήματα που απαιτούνταν προκειμένου να πληρωθεί το δώρο στους εργαζομένους των κομματικών ΜΜΕ, του «105,5 στο Κόκκινο» και της «Αυγής».

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το έλεγε και ο ίδιος ο Κασσελάκης σε συνομιλητές του, το τελευταίο διάστημα. Ότι βγήκε και πλήρωσε ο ίδιος. Το δώρο Χριστουγέννων δόθηκε στους εργαζόμενους των δύο ΜΜΕ την τελευταία ημέρα που όριζε ο νόμος.

Βέβαια, στα δύο ΜΜΕ, ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι τα χρήματα τα έβαλαν βασικά οι βουλευτές του κόμματος, κάποιο ποσό ο καθένας τους, ως δάνειο που θα τους επιστραφεί το 2024 όταν εκταμιευτεί η Kρατική Eπιχορήγηση.

Ποια είναι η αλήθεια άραγε; Αν ισχύει το δεύτερο πάντως, τότε η διαρροή σε διάφορα ΜΜΕ ότι πλήρωσε ο Πρόεδρος, είναι ντροπιαστική.

Η ουσία της υπόθεσης βέβαια είναι τα δύσκολα οικονομικά σε «105.5 Στο Κόκκινο» και «Αυγή». Εντάξει το δώρο με κάποιο τρόπο βρέθηκε, τι θα γίνει όμως με τους μισθούς των επόμενων μηνών;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here