Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ανακηρύχθηκε Τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας!

0
268

Στους κόλπους της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας ως τακτικό μέλος, έγινε δεκτός με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Σε ειδική συνεδρία της Α.ΑΚ.Ε, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, ο Πρόεδρο της Ακαδημίας παρέδωσε στο Δήμαρχο, Δίπλωμα και ειδικό σήμα της Ακαδημίας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μίλησε για την αγάπη του στην Αεροπορική Ιδέα που άλλωστε γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θαυμασμό και την αγάπη του για τους «Ικάρους μας» όλων των εποχών.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Πτέραρχο ε.α. κ. Νόκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος για την τιμή που του έγινε.

Η Αεροπορική Ακαδημία Ελλάδος, ιδρύθηκε από εν ενεργεία και απόστρατους Ανώτερους και Ανώτατους αξιωματικούς της Αεροπορίας και άλλες επιστημονικές προσωπικότητες με σκοπό τη διάδοση της Αεροπορικής, Αεροδιαστημικής και Αεραθλητικής Ιδέας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 

-Φαίνεται ότι ο εμπαθής «Τύπος Κηφισιάς» ΠΕΤΑΕΙ!……στα σύννεφα και δυστυχώς έχει ξεφύγει από κάθε φυσιολογικό/αποδεκτό όριο «αντίληψης» της εν λόγω τιμητικής κίνησης της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας. Αυτή η τιμή καταδεικνύει στους δημότες ότι ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος……ΣΚΙΖΕΙ παντού και σε κάθε του κίνηση!!

-Φαίνεται επίσης ότι τα αντιδεοντολογικά «δημοσιεύματα» για πολιτικά πρόσωπα από τοπική εφημερίδα, δυστυχώς αποτελούν μια δήθεν διακριτική υπενθύμιση για το που «οφείλει» ο Δήμος Κηφισιάς να διοχετεύει κάποια διαφημιστικά κονδύλια. Ευτυχώς όμως που δεν είναι όλοι όσοι έχουν τοπικές έντυπες ή ηλεκτρονικές εφημερίδες ίδιοι. 

Αντίθετα μάλιστα, τα «δημοσιεύματα» αυτά εκλαμβάνονται ως «εύσημα» για αυτούς τους οποίους επιχειρούν να βλάψουν διότι αποδεικνύεται ότι κάποιοι μπορούν να μην υποκύπτουν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here