Ο Λουκάς Κατσώνης στη «Δύναμη Ελπίδας» του Γιώργου Θωμάκου.

0
296

Την ένταξη ενός ακόμα Συνεργάτη στη «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης», ενόψει των αυτό-διοικητικών εκλογών, ανακοίνωσε ο Γιώργος Θωμάκος.

Πρόκειται για τον Διεθνολόγο, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων και Εκδότη του περιοδικού Foreign Affairs The Hellenic Edition, Λουκά Κατσώνη, για τον οποίο ο Δήμαρχος Κηφισιάς ανέφερε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση καλωσορίζω στη «Δύναμη Ελπίδας» τον Διεθνολόγο και Δημοσιογράφο Λουκά Κατσώνη, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων. Έχει διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις εφημερίδων, εκδίδει την ελληνική έκδοση του «Foreign Affairs», ενώ έχει σπουδάσει και οικονομικά. Με τις γνώσεις και ικανότητες του θα συμβάλλει στη Σύγχρονη Ανάπτυξη και το Διεθνές πρόσωπο του Δήμου μας».

Ο Λουκάς Κατσώνης σημείωσε για τη συνεργασία αυτή:

«Συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο γιατί είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Έχει βαθιά γνώση των αυτό-διοικητικών, δεν προβάλλει τον εαυτό του παρά εργάζεται για το καλό του Δήμου, είναι έντιμος και έχει όραμα και σχέδιο για μεγάλα έργα στην περιοχή μας. Θέλω με την συμμετοχή μου να βοηθήσω τον Δήμο μας να γίνει πιο γρήγορος και αποτελεσματικός προς όφελος όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από κομματικές πολιτικές».

Ποιος είναι ο Λ. Κατσώνης

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Γεωστρατηγικής  Σύνθεσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σπουδάσει και οικονομικά.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος από το 1982 μέχρι το 2011, κυρίως στο οικονομικό ρεπορτάζ. Κατέλαβε επιτελικές θέσεις στις εφημερίδες «Επενδυτής», «Ημερησία» και «Καθημερινή».

Διετέλεσε Διευθυντής της εφημερίδας «Μακεδονία» από το 2002 ως το 2005. Είναι ιδρυτικό μέλος της Γεωγραφικής Εταιρείας «Στράβων» και μέλος της AHEPA. Είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here