Ο Νίκος Βασιλειάδης αποκαλύπτει στην τηλεόραση του «PRONEWS» που οφείλεται το «Βατερλό» των Δεξιών Δυνάμεων πριν τις κάλπες.

0
307

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές ξεγυμνώνει τους δήθεν «Σωτήρες» και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση ενότητας, εφεξής.

Ο νομικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πρόεδρος της Ελεύθερης Πατρίδας, Νίκος Βασιλειάδης, δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές ούτε αυτός ούτε το κόμμα του, εξηγεί στην εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του «PRONEWS» (στις 08/05/23 και ώρα 22.00 μιλά στον Τάσο Γκουριώτη), γιατί αποφάσισε να απέχει από τις εκλογές.

Αρνούμενος την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΕΑΝ, του Α. Κανελλόπουλου, ο οποίος είχε λάβει την έγκριση του ίδιου του Η, Κασιδιάρη για τον Ν. Βασιλειάδη.

Επίσης εξηγεί γιατί απέρριψε αντίστοιχη πρόταση του Νίκου Νικολόπουλου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών.

Ακόμα εξηγεί γιατί δεν ήρθε σε συμφωνία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, γιατί απέρριψε την πρόταση Μπογδάνου και Εμφιετζόγλου, προβλέποντας πρώτος και μόνος το τι θα ακολουθήσει στην πολιτική σκηνή.

«Τους τελείωσαν όλους έναν-έναν γιατί αρνήθηκαν να ενωθούν. Αντί να υπηρετήσουν την πατρίδα ήθελαν να υπηρετήσουν το πολιτικό «εγώ» τους. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Η περίπτωση Κανελλόπουλου είναι διαφορετική, όμως…».

Δείτε τι αποκαλύπτει για όλο το παρασκήνιο της λάθος αποφάσεις και τις ύποπτες ενέργειας που οδήγησαν 12 κόμματα του χώρο της Δεξιάς να αποκλειστούν από τις Εθνικές Εκλογές επιτρέπονταν στο Κ. Μητσοτάκη να «Ανασάνει» και να αποσυμπιεστεί από την πολιτική πίεση δύο εβδομάδες πριν από τις Εθνικές Εκλογές. Και μία μάζα πολιτών να έχει μείνει κομματικά ασκεπής.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, αφού αποκαλύπτει πολλά από αυτά που θα πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες πριν οδηγηθούν στην κάλπη.

Το κανάλι PRONEWS, μεταδίδεται σε ελεύθερη λήψη στην Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο pronewstv.gr και φυσικά στο pronews.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here