Ο Πάνος Σκουρλέτης για τη Διαγραφή του στην Αναστασία Γιάμαλη και το Kontra24.

0
578

«Λυπάμαι, αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση»…σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τον Στέφανο Κασσελάκη, μέσω Twitter.

«Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό»…σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης αναφορικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι έμαθε τη διαγραφή του από την τηλεόραση.

Ακούστε όλη τη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη:

«Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο Πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια»…είπε, μιλώντας στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, «παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».

«Από χθες έχουμε ένα γεγονός που πραγματικά συνιστά κοσμογονία και δεν νιώθει ανάγκη να απαντήσει»…τόνισε, αναφορικά με τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον κ. Κασσελάκη, συμπληρώνοντας ότι «στα 24 έχουμε διαμορφώσει μια άποψη» (σ.σ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι, στα 24 του, όταν έγραφε για απόλυση περισσότερων δημοσίων υπαλλήλων και μείωση μισθών, δεν ήξερε ποιος ήταν).

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα»…σημείωσε και συνέχισε: «Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

Όσον αφορά στα επόμενα βήματα, όπως είπε…«θα αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε αυτήν την ιστορική διαδρομή», καθώς «οι 65.000 που τον ψήφισαν (σ.σ. τον κ. Κασσελάκη) δεν ήξεραν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών».

Τέλος, κληθείς ο κ. Σκουρλέτης να σχολιάσει πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, που έκαναν λόγο για Πολιτική Καταδίκη και όχι Διαγραφή του, είπε: «Προφανώς τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί ο Πρόεδρος να διαγράψει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here