Ο Πρόεδρος της Κύπρου δεκτός με τιμές στο Ισραήλ ενώ ο Μητσοτάκης δεν πάτησε το πόδι του με αστείες δικαιολογίες.

0
462

-Διθύραμβος Νετανιάχου για τον Χριστοδουλίδη….

Ο πρόεδρος της Κύπρου δεκτός με τιμές στο Ισραήλ ενώ ο Μητσοτακης δεν πάτησε το πόδι του με αστειες δικαιολογίες: Διθύραμβος Νετανιάχου για τον Χριστοδουλίδη

Εξαιρετικά θέρμη ήταν η συνάντηση του προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου στο Τελ Αβίβ.

Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, ο οποίος έφαγε κυριολεκτικά «πόρτα» από το Ισραήλ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης του οποίου η στάση ενάντια στην Τουρκία και στον Ερντογάν είναι γνωστή, έγινε δεκτό με τιμές και πολύ ζεστά λόγια από τον ισραηλινό ηγέτη.

Μέχρι σήμερα, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι δεν έγιναν δεκτοί από την Ισραηλινή ηγεσία. Κοινό στοιχείο και των δύο, είναι η στενή σχέση που διατηρούν με τον πραγματικό αρχικό της Χαμάς, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η δικαιολογία περί θεμάτων ασφάλειας την οποία προέκβαλε το Μαξίμου για να δικαιολογήσει την ακύρωση του ταξιδιού Μητσοτάκη στο Ισραήλ, είναι τουλάχιστον γελοία, καθώς την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο επισκέφτηκαν την εμπόλεμη χώρα τόσο ο Μπάιντεν, ο Σολτς, ο Σούνακ και τώρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης… Όπως και πλήθος άλλων δυτικών αξιωματούχων.

Δείτε το βίντεο

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως Στρατιωτική Βάση στην Α. Μεσόγειο με στόχο την Τουρκία!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here