«Πράσινο Φως» για μεταφορά της Λαϊκής στη Χαριλάου Τρικούπη!

0
255

Σε νέο σηµείο αναμένεται να μεταφερθεί η Λαϊκή Αγορά της οδού Μπακογιάννη, μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση που έλαβε πρόσφατα το Συµβούλιο της ∆ηµοτικής Ενότητας Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία του συνεδρίαση, γνωμοδότησε θετικά επί της εισήγησης του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Αγοράς Εργασίας, Βαγγέλη Αυλήτη, σχετικά µε τη µμεταφορά της σε παραπλήσιο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη (μεταξύ των οδών Μπακογιάννη και Άνδρου).

Σύμφωνα με την εισήγηση του αντιδημάρχου:

«Σχετικά µε τη µμεταφορά της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται σήµερα επί της οδού Μπακογιάννη σε νέο σηµείο, σάς ενημερώνουνε ότι ύστερα από Συνοικιακή Συνέλευση στην περιοχή των Αλωνίων, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η μεταφορά της εν λόγω λαϊκής στην οδό Χαριλάου Τρικούπη (μεταξύ των οδών Μπακογιάννη και Άνδρου).

Παρακαλούµε όπως εισάγετε το θέµα στο επερχόμενο Συμβούλιο, λαµβάνοντας υπόψη τα εξής:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών προτείνεται η τοποθέτηση φορητού στεγάστρου (τέντες) κατά µήκος της οδού Χαριλάου Τρικούπη (μεταξύ των οδών Μπακογιάννη και Άνδρου), η συστηµατική αστυνόμευση της λαϊκής από την ∆ηµοτική Αστυνομία κατά τις ώρες λειτουργίας της, καθώς και η πραγματοποίηση δενδροφύτευσης».

Κατά της εισήγησης ψήφισαν οι σύµβουλοι κ.κ. Μαστρογιάννη, Παπαδάκης και Αλιπράντη ενώ λευκό ψήφισε ο κ. Τσιλιγκίρης.

Η απόφαση διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τη λήψη σχετικής απόφασης και τον τελευταίο λόγο για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here