ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΕΜΠΟΝΈΡΑ.

0
269

Μεγάλη επιτυχία, σημείωσε η πολιτική Προσυνεδριακή Εκδήλωση που οργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς, στο Δημαρχείο Κηφισιάς την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Το κόμμα βαδίζει προς το Συνέδριο στις 23,24 και 25 Φεβρουαρίου.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα γίνουν στο Δημαρχείο Κηφισιάς οι Εκλογικές Διαδικασίες που αφορούν την εκλογή Συνέδρων αλλά και των άλλων κομματικών οργάνων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της οργάνωσης, Στάθης Γρίβας, ενώ εισηγητής της παρουσίασης των προσυνεδριακών θέσεων ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας, Εργατολόγος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος.

Παρεμβάσεις έκαναν επίσης ο Κώστας Βενιώτης μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας και ο Θέμης Μουμουλίδης πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τεμπονέρας, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεσμεύεται από την Αριστερή ιστορική του παράδοση, τις προγραμματικές του θέσεις, τα πεπραγμένα της κυβερνητικής θητείας του την περίοδο 2015-2019, αλλά και το κυβερνητικό σχέδιο που κατέθεσε στις διπλές εκλογές του 2023.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας επίσης επισήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός «Μετώπου Δημοκρατίας», με διεργασίες βάσης που θα περιλαμβάνει, ανένταχτους πολίτες σε συλλογικότητες, σε κοινωνικούς φορείς αλλά και τα κόμματα του προοδευτικού χώρου. Έτσι μόνο μπορεί να ανατραπεί η δεξιά νέο-συντηρητική ατζέντα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης κόπηκε βασιλόπιτα και ο τυχερός κέρδισε ένα τετραήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην πόλη της Τήνου στο Boutique Hotel “Tinos Aqua Palazzo” χορηγίας του μέλους του Συντονιστικού της οργάνωσης, Ευάγγελου Παπαγεωργίου.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ευάγγελος Παναγιωτουνάκος επίσης μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here