ΠΩΣ ο Ερντογάν εξευτέλισε την Ούρσουλα και στο πρόσωπο της την Ευρώπη.

0
350

Αυτός είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή είναι η Τουρκία. Ακόμα και σε μία υποτιθέμενη συνάντηση υψίστης σημασίας για την Τουρκία, ο σουλτάνος διέσυρε κανονικά την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Σε συνέργεια φυσικά με το άλλο γελοίο υποκείμενα, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, που κάθισαν στις καρέκλες τους αφήνοντας μία κυρία όρθια να αναρωτιέται που πρέπει να πάει. Μια κυρία με 7 παιδιά, έτσι για την ιστορία.

Η θλιβερή εικόνα της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία σε ένα βίντεο:

Μετά από αυτό, ακολούθησε η δήλωση της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν:

«Είχαμε μια καλή πρώτη συνάντηση με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Τουρκία έχει δείξει ενδιαφέρον να επανασυνδεθεί με την ΕΕ με εποικοδομητικό τρόπο. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για μια νέα δυναμική στη σχέση μας πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου».

Υ.Γ. Αρνείται η Ούρσουλα να σχολιάσει το «καψόνι» Ερντογάν: Μας ενδιαφέρει η… ουσία και όχι το πρωτόκολλο.

H Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επικεντρώνει στην ουσία και όχι στο πρωτόκολλο της επίσκεψης στην Τουρκία.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μάμερ, τονίζοντας ωστόσο ότι η Κομισιόν αναμένει η επικεφαλής της να τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης στο εξωτερικό με αυτήν που έχει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here