ΣΑΛΟΣ με την Ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη για την Νέα Αγχίαλο!

0
503

Σε διαδικτυακή του παρέμβαση ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:

Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, με κάθε μέσο που διαθέτει για αυτόν ακριβώς το σκοπό, δεν μπόρεσε να προστατεύσει την αεροπορική βάση στην Αγχίαλο.

Αποθήκες πυρομαχικών παραδόθηκαν στις φλόγες, ανατινάχθηκε στρατιωτικό υλικό και απομακρύνθηκε η ασπίδα προστασίας της χώρας, τα μαχητικά F-16, από τη βάση τους.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το επιχείρημα «τουλάχιστον δεν υπάρχουν θύματα» είναι επικοινωνιακό αφήγημα και όχι ουσία που αποδεικνύει ασφάλεια.

Αν οι επιχειρήσεις του Επιτελικού Κράτους δεν μπορούν να προστατεύσουν τα μέσα Εθνικής Άμυνας της χώρας, είναι δεδομένο πως δεν έχουμε σε τίποτα προστασία.

Υ.Γ. Οργή Βελόπουλου για τα γεγονότα στην Αγχίαλο: Είστε η ντροπή της Ελλάδας!

Είμαστε με τα καλά μας; Να γίνονται εκρήξεις πυρομαχικών στην μονάδα με τα F16, στη Νέα Αγχίαλο; Είναι δυνατόν να μην παραιτείται κανένας με όλα αυτά που γίνονται;

Ένας ρε ένας, ένας, ένας δεν υπάρχει; ΕΊΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΚΎΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ!

Θα γίνει φουρνέλο η Μαγνησία! Θέλετε να κάνετε και LNG στην περιοχή, τερματικό σταθμό!

Υ.Γ.1. Δήλωση-Παρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου για την Νέα Αγχίαλο.

Δήλωση μας για τα γεγονότα της Αγχιάλου.

Τα τραγικά γεγονότα της Αγχιάλου αποδεικνύουν ότι το επιτελικό κράτος της ΝΔ συνιστά πλέον εθνικό κίνδυνο. Αυτό κύριοι της Ν.Δ. δεν είναι «κλιματική αλλαγή», αλλά η δική σας εγκληματική πολιτική.

Μεμονωμένες παραιτήσεις δεν αρκούν για να ξεπλύνουν την κυβέρνηση που ντροπιάζει την Ελλάδα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πόσο σοβαρή είναι μια πολιτεία, η οποία βάζει δίπλα σε μία από τις πιο νευραλγικές πτέρυγες μάχης κέντρο «φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών;

Υ.Γ.2. Αγχίαλος: Νέο βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην αποθήκη πυρομαχικών.

Υ.Γ.3. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Φοβερές εκρήξεις από την φωτιά στην 111 Πτέρυγα Μάχης.

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τρινταφυλλόπουλος αναφέρει:

Ισχυρές εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο-Τρόμος στο πύρινο μέτωπο της Μαγνησίας

Εκτός ελέγχου βρίσκονται το πύρινο μέτωπο στη Μαγνησία. Πριν λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στη Νέα Αγχίαλο, καθώς σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι εκρήξεις σημειώνεται από αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ακούγονται μέχρι τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δεξαμενές καυσίμων της ΠΑ στις Μικροθήβες. Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ «Η πυρκαγιά μπήκε στον χώρο στρατοπέδου στην Νέα Αγχίαλο».

Μάλιστα, μια από τις εκρήξεις σημειώθηκε σε ζωντανή σύνδεση, με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ να φωνάζει έντρομη.

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και βγήκαν στους δρόμους κλαίγοντας. «Τρομάξαμε πολύ με τις εκρήξεις, ακούγονται ακόμα και τώρα» αναφέρουν πολίτες.

Υ.Γ.4. Σάλος με την αποκάλυψη στον αέρα της ΕΡΤ πως δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πιλότοι για να μεταφέρουν τα αεροπλάνα να μην καούν!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον αέρα της ΕΡΤ:

Υπάρχουν 65 αεροσκάφη στην 111 Π.Μ αλλά δεν υπάρχουν 65 πιλότοι για να τα απομακρύνουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here