ΣΑΛΟΣ με τον Γιώργο Κύρτσο!…

0
641

-Γιώργος Κύρτσος για Στέφανο Κασσελάκη: Εμένα μου μοιάζει περίεργος με τα κριτήρια του Συστήματος.

-Γιώργος Κύρτσος για Μητσοτάκη: Photo opportunity με Ζελένσκι και επικίνδυνος καυγάς με τη Ρωσία.

Υ.Γ. Το μήνυμα της Ζαχάροβα στον Μητσοτάκη: Μην προδίδεις Κυριάκο τη μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης!

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: Δεν έχουμε τρομοκρατήσει την Ελλάδα ή κανέναν άλλον | Libre

Άκρως ενοχλημένη η Μόσχα από τους χειρισμούς και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη συνάντησή του με τον Ζελένσκι στην Οδησσό.

Την απάντηση στον Έλληνα Πρωθυπουργό ανέλαβε να δώσει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕ, Μαρία Ζαχάροβα, επικαλούμενη τον Μίκη Θεοδωράκη και απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας: «Μην προδίδεις τη μνήμη της ελληνικής αντίστασης!».

Με ανάρτησή της στο Telegram, αναφέρει:

«Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

”Σε αυτή τη σκοτεινή ώρα για την Ευρώπη, δείξαμε την αποφασιστικότητά μας να υποστηρίξουμε την Ουκρανία με ένα ενιαίο μέτωπο, κάτι που οι εχθροί μας μπορεί να μην περίμεναν. Δεν θα μας τρομάξετε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία όσο χρειαστεί”.  Αποκάλεσε επίσης τη Ρωσία εχθρό της Ευρώπης.

-Πρώτον, δεν έχουμε τρομοκρατήσει την Ελλάδα ή κανέναν άλλον και δεν τους τρομοκρατούμε. Δεν θα βρείτε ούτε ένα παράδειγμα.

-Δεύτερον, η Ευρώπη ήταν διαφορετική. Το Τρίτο Ράιχ ήταν επίσης Ευρώπη. Για μια τέτοια Ναζιστική Ευρώπη, θα είμαστε πάντα εχθροί.

-Τρίτον, στο Σοβιετικό/Ρωσικό σχολείο μου, στο συνηθισμένο μάθημα μουσικής για κάθε μαθητή μας, μελέτησα τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Ήξερα και τη μουσική του και τη μοίρα του. Και αυτός ήταν εχθρός της Ευρώπης, της Ναζιστικής Ευρώπης. Μην προδίδεις Κυριάκο τη μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης!»…καταλήγει η Μαρία Ζαχάροβα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here