ΣΑΛΟΣ με το Διάγγελμα του Στέφανου Κασσελάκη.

0
473

– Γλέντι στο twitter,

– Του γράφουν πως το επόμενο Διάγγελμα θα το κάνει από το Μαξίμου.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας διάσπασης θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αναφορικά με τον καταιγισμό εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται πως κινείται σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της «Ομπρέλας» αποφασίστηκε η οριστική αποχώρηση της ομάδας από το κόμμα.

Δημοσιοποιήθηκε μάλιστα και κείμενο που υπογράφουν 1.300 στελέχη, μέλη της Κ.Ε. και πρώην βουλευτές της μειοψηφίας, τα οποία εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Αν και επίσημη αναφορά της αποχώρησης δεν υπάρχει, η απόφαση είναι ειλημμένη και θα ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει γίνει (και) το τελευταίο 24ωρο αποδέκτης «φαρμακερών βελών», είναι ενήμερος για την απόφαση της «Ομπρέλας» και έσπευσε να «απαντήσει», λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν φεύγει η ομάδα, αλλά τη διώχνει αυτός!

Για να γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα στην Κουμουνδούρου, η πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου (η οποία τάχθηκε κατά των διαγραφών που εισηγήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης), ετοιμάζει…αντί-εισήγηση για αύριο και εμφανίζεται αποφασισμένη για μάχη.

Ίσως γιατί κατανοεί ότι, αν ολοκληρωθεί η αποχώρηση της «Ομπρέλας», θα είναι ο επόμενος στόχος…

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (11-12/11, ξενοδοχείο PRESIDENT) είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Υ.Γ. Αλέξης Τσίπρας: Επιλέγει την σιωπή και την απόσταση από τις εσωκομματικές συγκρούσεις.

Η δημοσκόπηση είναι αποκαλυπτική: Με 47% μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (pics) - Periodista

Εμμένει στην απόφασή του να μείνει ουδέτερος στον εσωκομματικό αγώνα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να κάνει τον «διαιτητή» μεταξύ Προεδρικών και Ομπρελικών και παραμένει στα…αποδυτήρια της Κουμουνδούρου.

Στο πλαίσιο αυτό έριξε «άκυρο» στον Στέφανο Κασσελάκη και στην πρότασή του να συναντηθούν πριν από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Μολονότι ανησυχεί ιδιαιτέρως για τα τεκταινόμενα στο κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας αποφεύγει κάθε επαφή με πρωτοκλασάτα στελέχη νίπτοντας τας χείρας του για τις εξελίξεις. Άλλωστε, καιρός γαρ εγγύς…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here