ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ο Πάνος Καμμένος στην Εκπομπή Arena στον ΑΝΤ1.

0
11500

-Έχω αποσυρθεί από την πολιτική,

-Μίλησε ανοικτά για όλους και όλα,

-Παγίδα των Γερμανών στον Τσίπρα η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος μιλάει για πρώτη φορά μετά το 2019.

Υ.Γ. Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο: «Σενάρια Επιστημονικής Φαντασίας» τα περί Συμφωνίας των Πρεσπών.

Απάντηση στη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην οποία ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για την ατάκα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει», έδωσε με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα όσα δήλωσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του, κατηγορώντας τον ότι «παραμορφώνει τα γεγονότα του χθες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Υ.Γ. Σκόπια: «Είμαστε ευγνώμονες στην Ελλάδα για τη σταθερή και με αρχές στήριξή της».

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο-διορισθέντα Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργο Γεραπετρίτη είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Μπουγιάρ Οσμάνι.

Συγχαίροντας τον για τον διορισμό στη νέα θέση, ο Οσμάνι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η στρατηγική εταιρική σχέση και η γόνιμη συνεργασία με την Ελλάδα, βασισμένη στη φιλία, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση, θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Το επίκεντρο της συνομιλίας ήταν η διμερής συνεργασία, κατά την οποία επιβεβαιώθηκαν οι κοινές δεσμεύσεις για προώθηση της στενής συνεργασίας και διατήρηση θετικής δυναμικής στις σχέσεις και τις συνολικές ανταλλαγές.

«Είμαστε ευγνώμονες στην Ελλάδα για τη σταθερή και με αρχές υποστήριξη της ενταξιακής διαδικασίας για την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»…τόνισε ο Οσμάνι, μεταφέροντας την πεποίθηση ότι η στήριξη δεν θα λείψει το επόμενο διάστημα, μέχρι την πλήρη και επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Οι Υπουργοί συζήτησαν επίσης τα πιο επίκαιρα περιφερειακά και διεθνή θέματα, καθώς και τη συνεργασία στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ και της Διαδικασίας Συνεργασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υπό την Προεδρία της Βόρειας Μακεδονίας, όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here