ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων σε υποκατάστημα της UBS στην Ελλάδα έβγαλε 2 δις!!

0
175

Πάνω από 200 μεγάλο-καταθέτες της UBS ταυτοποιήθηκαν μετά την έφοδο των οικονομικών εισαγγελέων στο υποκατάστημα της UBS στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς πήραν σκληρούς δίσκους και αρχεία. Η μικρότερη κατάθεση που ταυτοποιήθηκε φτάνει το 1,5 εκατομμύριο και η μεγαλύτερη τα 12 εκατομμύρια.

Η έρευνα διατάχθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου και την έφοδο πραγματοποίησαν στις 15/12/2015 οι εισαγγελείς Γιάννης Δραγάτσης, Ελένη Τουλουπάκη και Χρ. Ντζούρα.

Όπως φαίνεται, μετά την παραλαβή της λίστας από τη Ρηνανία-Βεστφαλία με τους 10.550 Έλληνες καταθέτες, άνοιξε το δρόμο για περαιτέρω έρευνες, που όπως φαίνεται βγάζουν «λαβράκια».

Η έφοδος αποφασίστηκε καθώς ο μεγαλύτερος όγκος των λογαριασμών που περιλαμβάνει η λίστα είχαν ανοιχθεί σε αυτή την τράπεζα και κρίθηκε σκόπιμο να αντληθούν επιπλέον στοιχεία.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι από τις διασταυρώσεις μπορούν να αποφέρουν στο Δημόσιο πάνω από 2 δις ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή σημειωμάτων προς τους ενδιαφερόμενους, ώστε να σπεύσουν να αυτό-καταγγελθούν και να τύχουν των ευνοϊκών διατάξεων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here