Στην εταιρεία «Initiative Media» και στα κανάλια τα 11 εκατ. της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι» ως τις 31 Μαΐου 2020.

0
764

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση με το κόστος των 11 εκατ. ευρώ για διαφημιστικά σποτάκια του «Μένουμε σπίτι» με διάφορους γνωστούς ηθοποιούς. Τα σποτάκια που προβάλλονται ήδη εδώ και πολλές μέρες, απέκτησαν υπεύθυνο.

Είναι η εταιρεία «Initiative Media» στην οποία ανατέθηκε «η παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών» και κάθε άλλης υπηρεσίας για την υλοποίηση της εκστρατείας.

Τα σποτάκια όπως αποκαλύπτεται δεν θα είναι «κοινωνικά μηνύματα» για να μεταδίδονται δωρεάν αλλά θα πληρώνονται άμεσα στα κανάλια με το 35% του ποσού, Το ποσό αφορά μόνο στο διάστημα ως 31 Μαΐου!

Η είδηση της ανάθεσης δημοσιεύθηκε στο Advertising, όπου και σημειώνεται ότι η εταιρεία αναλαμβάνει την εκπόνηση σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, με βάση τις εκάστοτε ομάδες και κατηγορίες κοινού στις οποίες απευθύνονται τα επί μέρους μηνύματα (γενική κοινή γνώμη, ευπαθείς ομάδες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ.), προς το σκοπό  της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 καθώς και κάθε συναφή υπηρεσία που απαιτείται για την υλοποίηση εκάστης.

Στο μεταξύ η «Initiative Media» ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της στο face book πως «Μένει σπίτι». Συγκεκριμένα αναρτήθηκε η ανακοίνωση:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα διαφημιστικά σποτάκια του «Μένουμε σπίτι» με διάφορους γνωστούς ηθοποιούς, που προβάλλονται ήδη εδώ και πάρα πολλές μέρες, θα σταματήσουν επιτέλους στις 31 Μαΐου 2020.

Στην τελική,  η καταχρηστική τους χρήση ήταν προφανής και αρκετά ενοχλητική….αλλά όπως αντιλαμβάνεσθε  τα 11 εκατ. έπρεπε να δοθούν στα τηλεοπτικά κανάλια στο ακέραιο!!

Και αυτό διότι τα κανάλια φρόντισαν επιμελώς, από την μια να προβάλουν συνεχώς την ΝΔ και από την άλλη να θάψουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση της οικονομίας και να τον θέσουν σε τηλεοπτική καραντίνα ακόμα και από κανάλια για τα οποία είχε δώσει μάχη για να εξασφαλίσουν οι ιδιοκτήτες τους την περιβόητη άδεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here