Στρατηγοί μιλούν για Κίνδυνο Ενδοτισμού στα Ελληνοτουρκικά και «προσκομίζουν αποδείξεις».

0
741

Τα όσα είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος για την στρατιωτική αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής για την εθνική κυριαρχία, φαίνεται ότι είναι «εκτός κλίματος», όπως τουλάχιστον αυτό διαμορφώνεται και από την Τουρκία, αλλά και από κάποιους κύκλους στην Ελλάδα.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε για «φωτιά» την ώρα που ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δυο φορές μέσα σ΄ ένα 24ωρο μίλησε περί διαλόγου με την Ελλάδα, χωρίς βεβαίως να μας λέει τι θέλει να συζητήσουμε.

Η επιμονή του κ. Τσαβούσογλου προκάλεσε δικαιολογημένα καχυποψία ότι «κάτι τρέχει» και ότι κάποιοι μας «σπρώχνουν προς το διάλογο», χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ο Αντιστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Λουκόπουλος με κείμενο του που δημοσιεύσαμε στο Militaire.gr αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές σε «φιγούρες ενδοτισμού» τις οποίες αναμένει να «βγουν από την κρυψώνα» τους, μετά από τις δηλώσεις Τσαβούσογλου.

Ο Αντιστράτηγος ε.α Λάμπρος Τζούμης πρόσθεσε με δική του παρέμβαση προσκομίζει «αποδείξεις» για όσα ανέφερε ο κ. Λουκόπουλος. Έγραψε στη προσωπική του σελίδα στο facebook:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here