Συγκινητικές Αναρτήσεις: Η Ντόρα και ο Κώστας Μπακογιάννης για τα 31 χρόνια απουσίας του Παύλου.

0
372

Μια φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη με τα παιδιά τους Αλεξία και Κώστα σε μικρή ηλικία, ανάρτησε σήμερα η Ντόρα Μπακογάννη, στο λογαριασμό της στο Facebook.

Η ανάρτηση, 31 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17Ν, συνοδεύεται από τη φράση: «31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!»

Την ίδια ώρα, μια φωτογραφία του ίδιου, σε παιδική ηλικία, με τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογάννης.

Η ανάρτηση, 31 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17Ν, συνοδεύεται από τη φράση: «Μπορεί να έχεις πετάξει μακριά εδώ και τριάντα ένα χρόνια, αλλά εγώ κάθε μέρα σε αγγίζω…»

Η ιστορική ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή

Ο τότε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με ομιλία του στη βουλή, εμφανώς συγκινημένος έκανε λόγο για «πολιτική δολοφονία» και ευχήθηκε να είναι η τελευταία…

«Είναι μία πολιτική δολοφονία που προστίθεται σε μια μακρά αλυσίδα δολοφονιών που προηγήθηκαν. Αποτελεί σκληρό πλήγμα για τη Νέα Δημοκρατία.

Κι αποτελεί δεινή δοκιμασία για μένα και την οικογένειά μου. Πρέπει όμως αυτή την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας να σταθούμε όλοι μας όρθιοι. Να προστατέψουμε τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς της.

Σε ότι με αφορά, εγώ μια ευχή έχω να εκφράσω. Να είναι το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη το τελευταίο αίμα που χύνεται άδικα σε αυτό τον τόπο».

Η ανάρτηση και η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

«Τριανταένα χρόνια μετά. Η ίδια αγάπη ζωντανή στη μνήμη μου» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter και στο Facebook, με αφορμή την συμπλήρωση 31 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here