Συγκλονιστικός Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή: Κάναμε λάθος το 2018! Η Ελλάδα έχει κερδίσει πολλά από τη θετική συμβολή του Νίκου Καρανίκα.

0
391

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελληνική Πολιτική ιστορία τέτοιου είδους πολιτική «κωλοτούμπα». Και βέβαια δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι έγινε από τον μετρ του είδους (σχήμα λόγου το μετρ), τον Υπουργό Ανάπτυξης και Εμπορίου, κύριο Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια συγκλονιστική ομιλία του, στην Βουλή ομολόγησε ότι η ΝΔ έκανε λάθος το 2018 με την στάση της στο θέμα της Κάνναβης. Μάλιστα εμπέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα για τον οποίο τόνισε ότι τιμά την χώρα μας με την στάση του.

Υ.Γ. Αν κάποιος πίστευε ότι κάποια μέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έλεγε ότι η ΝΔ είχε κάνει λάθος και θα επέδιδε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα τότε όλοι θα νόμιζαν ότι είχε καπνίσει από το συγκεκριμένο προϊόν….

Υ.Γ.1. Τους έδωσε στεγνά ο Πορτοσάλτε-Έλεγαν ψέματα στη ΝΔ για ψηφοθηρικούς λόγους!

Στα δυο χωρισμένη η ΝΔ τις τελευταίες ώρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του Γεωργιάδη υπέρ του Καρανίκα. Το μπάχαλο που επικρατεί δεν έχει προηγούμενο.

Από το Μαξίμου μπορεί να ανάγκασαν τον Γεωργιάδη να συμμαζέψει το θέμα με μακροσκελή ανάρτηση του (Δείτε εδώ), στα κανάλια όμως υπάρχουν και εκείνοι που κρεμάνε το Μαξίμου και στηρίζουν τον Γεωργιάδη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άρη Πορτοσάλτε που δικαιολόγησε τον Άδωνη Γεωργιάδη καρφώνοντας το Μαξίμου, λέγοντας πως η ΝΔ προεκλογικά έλεγε στην ουσία ψέματα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ακούστε προσεκτικά όσα είπε:

Υ.Γ.2. Νίκος Καρανίκας: Μου τηλεφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγνώμη.

Μου τηλεφώνησε ο Άδωνις και μου ζήτησε συγγνώμη-Στηρίζουμε το νομοσχέδιο και βοήθησα στην επεξεργασία του-εμείς δεν κάνουμε μικροπολιτική.

Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία.

Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και για αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here