Τα εν ΔΗΜΩ…..εν ΟΙΚΩ!….«ειδικό» ρεπορτάζ της πρώτης Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. το 2017.

0
270

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση την Τετάρτη 11/01/2017 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μωράκη στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου με όχι και τόσο «πολιτισμένο» ξεκίνημα!

Στο κενό έπεσαν οι ευχές του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζητήσεις στο Σώμα τη νέα χρονιά με λιγότερες εντάσεις και καλύτερο επίπεδο.

Λίγη ώρα αργότερα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο άλσος Κηφισιάς, ο πρώην πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιώργος Κομιανός και ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Γιάννης Καπάτσος, αντάλλαξαν τις δικές τους……«αβρότητες»!

Αναφερόμενος στη σύμβαση που έγινε με την εταιρεία που ανέλαβε το χριστουγεννιάτικο project ο κ. Γ. Καπάτσος έκανε λόγο για «ξεφτιλίκι», θεωρώντας ότι το όλο εγχείρημα δυσφήμισε τον Δήμο Κηφισιάς, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γ. Κομιανός απεκάλεσε τον συνάδελφό του «τιποτένιο συκοφάντη».

Κι όλα αυτά χωρίς καμία έγκαιρη παρέμβαση από πλευράς Προέδρου του Δ.Σ. (οι παρατηρήσεις προς τον κ. Γ. Κομιανό ήταν μάλλον καθυστερημένες αλλά αποτελεσματικές), προκειμένου να επαναφέρει τη συζήτηση σε επίπεδα που αρμόζουν στον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό μιας πόλης.

Εμείς, πάντως, θα ευχηθούμε να……πιάσουν οι ευχές του Δημάρχου, καθώς στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς έχουν παρουσία αξιολογότατα στελέχη, με ευγενέστατη συμπεριφορά και πραγματική διάθεση για προσφορά, που αδικούνται από τις όποιες ακραίες συμπεριφορές και ξεσπάσματα.

Και επειδή ήδη – όπως πληροφορηθήκαμε – οι διενέξεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων έχουν λάβει και δικαστική τροπή (έχει ασκηθεί μήνυση από τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσούλο στον κ. Γ. Καπάτσο), καλό θα είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι, προς όφελος του ουσιαστικού κι αποτελεσματικού διαλόγου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here