Τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στη εκλογική διαδικασία της ΝΔ της 13ης Μαίου.

0
209

Ο δήμαρχος Γλυφάδας έγραφε χιλιάδες μέλη στη ΝΔ μέσω των υπολογιστών του δημαρχείου!!

Ο μέχρι πριν λίγες μέρες υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τζούβελης καταγγέλλει τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για προσπάθεια χειραγώγησης της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας της ΝΔ της 13ης Μαΐου.

Με επιστολή του προς τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες της Γλυφάδας ο μέχρι πριν λίγες μέρες υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τζούβελης καταγγέλλει ευθέως τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για προσπάθεια χειραγώγησης της εκλογικής διαδικασίας της 13ης Μαΐου.

Ποιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τζούβελης καταγγέλλει πως, από την πλευρά του Δημάρχου και μέσω των υπολογιστών του Δημαρχείου έγιναν χιλιάδες εγγραφές μελών, ανθρώπων που επισκέπτονταν το Δημαρχείο και υπαλλήλων που Δήμου που τους «ζητήθηκε» να εγγραφούν.

Επίσης καταγγέλλει πως δεν έλαβε καμία απάντηση στην πρόταση που έκανε να παραιτηθούν τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Παπάζογλου λόγω της πόλωσης που είχε δημιουργηθεί και στη θέση τους να θέσει υποψηφιότητα άλλο μέλος.

Αντίθετα ενημερώθηκε ότι «παύονται» οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με απόφαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, μετά από ενέργειες του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και του βουλευτή της Β' Αθήνας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Γεγονός είναι πως όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Γλυφάδα δεν έχουν προηγούμενο ούτε έχουν γίνει γνωστά τέτοιου είδους «παρατράγουδα» σε άλλους δήμους.

Οι ευθύνες που φέρουν όλοι όσοι έχουν αναμειχθεί ώστε μία εσωτερική κομματική, δημοκρατική διαδικασία να καταλήξει σε διελκυστίνδα για την επικράτηση των «ημετέρων» είναι κάτι που δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μόνο απογοήτευση δημιουργεί σ' όσους χωρίς να είναι «φανατικοί οπαδοί» είδαν τη Ν.Δ. ως τη μόνη διέξοδο για τα πολιτικά αδιέξοδα της χώρας, και έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των μελών.

Η πολιτική ευθύνη όλων όσων «βοήθησαν» ώστε να εξελιχθούν τα πράγματα στην Τοπική της Γλυφάδας κατ' αυτόν τον τρόπο είναι τεράστια.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here