Τα Ellinika Hoaxes με…Αίσθημα Ευθύνης επιβεβαιώνουν πως η Μαρέβα Δεν έγραψε το βιβλίο «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο».

0
392

Τα Ellinika Hoaxes πήγαν να προστατέψουν αλλά…εκθέτουν τον Μητσοτάκη!...

Όχι, δεν έγραψε η Μαρέβα βιβλίο με τίτλο «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο» | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Σε μία πρωτοβουλία, που περισσότερο εκθέτει το πρωθυπουργικό ζεύγος παρά το προστατεύει, προέβησαν τα Ellinika Hoaxes που έκριναν πως πρέπει να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του fact checker τσεκάροντας πως η σύζυγος του πρωθυπουργού ΔΕΝ έχει γράψει το βιβλίο του John Hoover «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο». Θα μπορούσε να ακολουθεί χειροκρότημα!…

Συγκεκριμένα, τον διακοσμητικό τους ρόλο επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά τα περίφημα Ellinika Hoaxes που έχουν επωμιστεί τον ρόλο των «σερίφηδων» του διαδικτύου. Ωστόσο, αφού τα βρήκαν σκούρα με τα ουσιώδη ζητήματα, πλέον κάνουν «fact checking» σε διάφορα ήσσονος σημασίας post  που εμφανίζονται κυρίως στο Facebook.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι Σερίφηδες του διαδικτύου, που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επιδοθεί σε έναν ακήρυχτο πόλεμο φίμωσης των ΜΜΕ που ασκούσαν κριτική στην Κυβέρνηση όπως το Documento και το Koutipandoras.gr, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την…βαρυσήμαντη διάψευση μίας απίστευτης ανοησίας που διακινήθηκε στα Κοινωνικά Δίκτυα και εμφάνιζε την σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ως συγγραφέα του βιβλίου «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο».

Παραποιημένη εικόνα παρουσιάζει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι ως συγγραφέα βιβλίου - ELLINIKA HOAXES

Έτσι, θεώρησαν πως πρέπει να διαψεύσουν το αυταπόδεικτο: ότι το βιβλίο «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο» δεν το έχει γράψει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αλλά ο John Hoover.

Σε μία προσπάθεια, να προστατέψουν το Πρωθυπουργικό ζεύγος, προφανέστατα τους εκθέτουν περισσότερο καθώς επέλεξαν να κάνουν Fact Checking σε μία ανοησία που λύνεται με μία αναζήτηση στο Google!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here