Τελευταία πράξη ενός δράματος στην Νέα Ερυθραία.

0
1373

Την Τετάρτη 25/04/2018 στις 4.00μ.μ στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του Αντώνη Ξενάκη, σύμβουλου της Τοπικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, ο οποίος έθεσε τέρμα στην ζωή του το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018.

Τα μέλη της οικογένειάς του σε βαρύ πένθος τον αποχαιρέτησαν……ενώ το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτριος Λιανός, σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» και αναρίθμητοι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος.

Στην κηδεία του Αντώνη Ξενάκη παραβρέθηκαν επίσης και αρκετοί συνάδελφοί του από τα Κοινοτικά Συμβούλια της Νέας Ερυθραίας και Κηφισιάς, όπως και μερικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα». 

ΔΕΝ τόλμησαν να παρευρεθούν ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Ευστάθιος Κύρλος, διότι τα μέλη της οικογενείας του εκλιπόντος διεμήνυσαν…….ότι δεν θα ήσαν ευπρόσδεκτοι!!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος έχουν εκδώσει ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος αλλά και ο πρόεδρός της Δημοτικής Κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α Κηφισιάς.

Ο συνδυασμός του πρώην Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, «Σίγουρα Βήματα», μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει κάτι για το συμβάν.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Αντώνη Ξενάκη.

Ο Αντώνης Ξενάκης συμμετείχε στα δημοτικά κοινά και από την θέση του Πρόεδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας κατά την περίοδο 2011-2012.

Αγαπούσε την πόλη του και είχε προσφέρει σε αυτή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Υ.Γ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ διότι πίσω από αυτήν την αυτοκτονία κρύβεται μία σκοτεινή υπόθεση εκβιασμού και διαφθοράς όπου η «προηγούμενη» Δημοτική Αρχή….εμπλέκεται σε όλα τα επίπεδα!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here