«Τεχνοκρατική» εμφάνιση του Αλέξη Μακρή της «Νέας Αρχής».

0
1521
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Πρόεδρος  της «Νέα Αρχή», Αλέξης  Μακρής διάλεξε αυτή την φορά την Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα την Ένωση Μικρασιατών,  για να μιλήσει για  την πρωτοπόρα για την περιοχή  ιδέα του για αυτό-παραγωγή και ίδιο-κατανάλωση ρεύματος των δημοτών της πόλης μας, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου.

Η πρώτη ομιλία του είχε γίνει στη Βίλα Καζούλη, στις 10 Οκτωβρίου. ΕΠΙΣΗΣ ανανέωσε την επιθυμία του να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο κ. Μακρής μαζί με επιστημονικούς συνεργάτες του ανέπτυξαν το θέμα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, αναφέροντας ότι η νομοθεσία πλέον επιτρέπει αυτή τη δράση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο πάνελ οι Κωνσταντίνος Μακρής και Γρηγόρης Μαλτέζος εξήγησαν στο πολυπληθές κοινό το γιατί και το πώς θα μπορέσουν ολόκληρες κοινωνίες να είναι ενεργειακά αυτόνομες αλλά και πώς θα μπορούν να κερδίζουν χρήματα από αυτό.

Ο Αλέξης Μακρής ανέφερε ότι τα αρχικά έξοδα θα τα αναλάβει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που έχει ιδρύσει, στόχος όμως είναι η αυτοδυναμία και αυτοχρηματοδότηση της κοινότητας.

Τόνισε ότι υπάρχουν ενέργειες που μπορούν να  χρηματοδοτηθούν από ευρωπαϊκά κονδύλια χωρίς επιβάρυνση των δημοτών και σε αυτή την κατεύθυνση θα στρέψει τη δυναμική της διοίκησης του Δήμου αν οι δημότες του Δήμου τον εμπιστευθούν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Βασίλης Λεβέντης και δεξιά του ο Αλέξης Μακρής, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Γρηγόρης Μαλτέζος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε αυτό συνηγόρησε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, λέγοντας ότι νέοι άνθρωποι με φρέσκα μυαλά χρειάζονται σε όλους τους τομείς για να βγούμε από την κρίση.

Ο Αλέξης Μακρής αναφερόμενος στη παρουσία του Βασίλη Λεβέντη είπε ότι είναι ο πρώτος επιχειρηματίας που τον εμπιστεύθηκε, αμέσως μετά το στρατό, δίνοντάς του κάποια δουλειά, ως μηχανικού.

Και τη δεύτερη αυτή  εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος,  ενώ ο Αλέξιος Μακρής ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, Κυριάκο Μαρτάκη, λέγοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο που ο Δήμος ονόμασε την αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου στο οποίο γινόταν η εκδήλωση ως «Κυριάκος Μαρτάκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here