Τουρκική ακταιωρός, έπλεε επιθετικά σε ελληνικά χωρικά ύδατα και μεταξύ Σουνίου-Λαυρίου κοντά στον ναό του Ποσειδώνα.

0
399

Ώρα 16:05, Σάββατο μεσημέρι 13/7 και οι Τουρκαλάδες, είπαν να περάσουν να πιουν έναν καφέ στο Σούνιο!

Από ιδιωτική θαλαμηγό ναυτικός, βιντεοσκοπεί ως έμπειρος θαλασσόλυκος, την τουρκική ακταιωρό που επόπτευε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τις στρατηγικές θέσεις του Ελληνικού Στρατού και Ναυτικού αλλά, το Ελληνικό Ναυτικό, είχε προφανώς την εντολή, να μην ενοχλεί τους Τούρκους, σε καμία αβλαβή διέλευση και σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

Εάν οι μπολσεβίκοι, χαριεντίζονταν και υπέκυπταν στους εκβιασμούς των Τούρκων, μάλλον η παρούσα κυβέρνηση, μπορεί και να τους στείλει, ειδικό ραπόρτο φιλοξενίας στον Πειραιά.

Για τις λεπτομέρειες: Το τουρκικό σκάφος, έπλεε επιθετικά σε ελληνικά χωρικά ύδατα και μεταξύ Σουνίου-Λαυρίου. Πως και δεν βγήκαν για ψάρι ή τσίπουρο.

Ας το πάρει ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο νέος ΥΠΕΘΑ, κι ας το βάλουν το ντοκουμέντο ντροπής στο αρχείο τους.

Δηλώσεις και πομφόλυγες εθνικοφροσύνης πρέπει και να αποδεικνύονται έμπρακτα κύριε νέε υπουργέ, γιατί μετά αρχίζουν οι γραφικότητες του στυλ «πετώ στεφάνι στα ΊΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ.

Επίσης, σύμφωνα με τα μηνύματα κινητών τηλεφώνων, ο κάμεραμαν-ναυτικός, απέστειλε το υλικό στον ΣΚΑΙ και από τον ΣΚΑΙ (ντέσκ ειδήσεων) έκριναν οι μπαρουτοκαπνισμένοι διευθυντά δες του γλυκού νερού που έχει μαζέψει εκεί ο Αλαφούζος  το συμβάν ως «σύνηθες φαινόμενο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here